Sport

Zwitserse voetballer Shaqiri verplaatst van Stoke city naar Liverpool

Eerder speelde hij voor inter Milaan. Rapporten over het “Газета.Ru” met verwijzing naar de persdienst van de “Liverpool”. De Zwitserse had drie keer de duitse kampioen, twee keer de Beker gewonnen en drie keer de super Cup en een Champions League-winnaar en club world Cup in de selectie van Bayern München. Het engelse voetbal club “Liverpool” gekocht Zwitserse middenvelder Stoke city Gergana Shaqiri. Zoals eerder gemeld door de Britse media, Liverpool zal betalen voor de 26-jarige middenvelder is £13 miljoen

Vorig seizoen, Shaqiri heeft doorgebracht 38 wedstrijden en scoorde acht doelpunten voor Stoke city, die werden verbannen uit de engelse Premier League. Shaqiri nam deel aan de world Cup 2018 in het nationale team van Zwitserland, die in de 1/8 finale verloor van Zweden (0:1). Xherdan Shaqiri

© Alexander Demyanchuk/TASS

TASS, 14 juli. Hij scoorde een doelpunt in de wedstrijd in de groepsfase wedstrijd tegen de Serviërs (2:1).