Buitenland

Voor de top Poetin en trump Sands verwierp de mogelijkheid van het verlenen van Snowden naar Washington

Als gevolg daarvan werd hij belast met het overtreden van twee artikelen van de espionage act. en wordt beschuldigd van het stelen van eigendom van de AMERIKAANSE regering. Voormalig CIA en de national security Agency van de VS Edward Snowden in 2013, een reeks onthullingen over enorme programma ‘ s van elektronisch toezicht over de bevolking in de Verenigde Staten. Op elk van deze punten hij omhoog naar 10 jaar in de gevangenis. De veronderstelling dat Moskou zou geven Washington de ex-medewerker van de AMERIKAANSE inlichtingendienst Edward Snowden, is absoluut niet waar. Zie ook

Wat is er bekend over de aanstaande bijeenkomst van Poetin en trump

“Nee, [deze geruchten] zijn volledig onwaar,” – zei Peskov in een interview voor de geplande 16 juli top van de presidenten van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump. “Natuurlijk, dit niet kan worden en toespraken,” hij zei. Juli 16, 2013, Snowden gevraagd voor tijdelijk asiel in Rusland, akkoord niet uit te voeren activiteiten tegen de Verenigde Staten. Dit werd vermeld druk Secretaris van de President Dmitry Peskov in een interview op TV-zender RT. 1 Aug 2013 ontving hij tijdelijk asiel in Rusland voor een jaar, en op 1 augustus 2014 een verblijfsvergunning in Rusland voor drie jaar. De voormalige officier van de inlichtingendienst van de VS Edward Snowden

© Pavel Smertin/TASS

TASS, 13 juli. 18 januari 2017, advocaat Anatoly Kucherena vertegenwoordigen Snowden, vertelde TASS dat de verblijfsvergunning in Rusland voormalig CIA-agent werd verlengd tot 2020.