Sport

Voetbal toernooi tussen journalisten werd gehouden op het rode plein in Moskou

De vergadering zal gehouden worden op de Moscow stadion Luzhniki”, het spel zal beginnen om 18:00 GMT. De spelers waren verdeeld in meerdere teams met een authentieke namen “Matroesjka ‘ s”, “Peperkoek”, “Balalaika”, “Solyanka”, “Hat” en “Cheesecake”. MOSKOU, juli 13. Voetbal toernooi tussen journalisten werd gehouden op het rode plein in Moskou in het kader van een sport-programma gewijd aan de world Cup. De wedstrijd werd bijgewoond door meer dan 80 journalisten uit verschillende landen, waaronder de speciale correspondent van TASS Igor Lazarin. /TASS/. Alle teams speelden een wedstrijd in de competitie op het Centrale veld in het Park voetbal op het rode plein. De correspondent van TASS scoorde vier goals en zijn team won met het rapportcijfer 8:4. Het wk zal eindigen op 15 juli de finale wedstrijd tussen Kroatië en Frankrijk.