Economie

Verenigd Rusland bereidt een pakket van maatregelen om de eerste lezing van het ontwerp op pensioen wijzigingen

Volgens de prognose, Minister-president Dmitry Medvedev, te wijten aan de verandering in het pensioenstelsel, de aow wordt jaarlijks stijgen met ongeveer 1 duizend roebels. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, zal het document worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. “En wanneer zij [de comités] vindt het mogelijk is, hebben we volgende week of het einde van volgende week kan het overwegen [het project] in de plenaire vergadering”, zei de politicus. Isayev gezegd dat in dit geval hebben we het voornamelijk over de maatregelen gericht op de arbeidsparticipatie van personen van pre-pensioenleeftijd. De regering van bill

Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

“We verwachten dat de eerste lezing te maken van onze offerte voor een pakket van maatregelen dat samen moet gaan met de wet,” zei hij, terwijl leggen aan journalisten dat Verenigd Rusland heeft nog niet beslist of deze voorstellen worden vormgegeven, bijvoorbeeld in de vorm die bij de ontwerp-verordeningen. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. In het bijzonder, het zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk. Dit is aangegeven door de eerste Plaatsvervangend hoofd van de factie “Verenigd Rusland” Andrey Isaev op een vergadering van de Federale club van de supporters van de partij. De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. Isayev zei ook dat volgende week de Doema commissies, met inbegrip van de relevante Commissie van de arbeid, sociaal beleid en veterans Affairs zal dit initiatief van de overheid. MOSKOU, juli 13. “Verenigd Rusland” zal bereid een pakket van flankerende maatregelen om de eerste lezing van de secretarie van het wetsvoorstel tot wijziging van de pensioenwetgeving. /TASS/. “Misschien is de introductie van het concept – “mensen die bijna de pensioengerechtigde leeftijd.” Er kunnen maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat tijdens de overgangsperiode, worden verplicht om het ontslag van werknemers die bijna de pensioengerechtigde leeftijd, de Fes -“, – voegde hij eraan toe. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen.