Economie

VEB in de eerste helft verdiend 55.4 miljard roebels voor de investering van de besparingen “undecideds”

Inkomen aan de overheid effecten van de portefeuille bedroeg 1,26 miljard roebel. Non-state pensioenfondsen in het eerste kwartaal van 2018 toonden een gemiddeld rendement op het pensioensparen van 6,93 in%, gevolgd van de gegevens van de Centrale Bank (gegevens voor de helft van het jaar niet gepubliceerd). HUK beheert de besparing van ongeveer 40 miljoen toekomstige gepensioneerden, aldus de persdienst. “GUK investeren conservatief, het kiezen van de optimale verhouding tussen risico en rendement” instrumenten voor het investeren pensioensparen”, heeft overgedragen door middel van een druk-service VEB Vice-Voorzitter Sergej Lykov. VEB, het uitvoeren van de functies van de staat beheermaatschappij pensioenfonds van de russische Federatie, in de eerste helft van 2018 ontvangen 55.4 miljard roebels van de inkomsten in de geavanceerde portfolio van pensioensparen, worden vermeld GUK informatie. Het grootste deel van de inkomsten (per eenheid van investering) in de verslagperiode werden verkregen op transacties met financiële middelen (in het bijzonder, repo). /TASS/. De waarde van de netto activa die werden belegd in pensioenfondsen per 30 juni bedroeg 1,678 biljoen roebel (31 Maart – 1,655 biljoen roebel). Deze strategie is gerechtvaardigd, gezien de taken van de instandhouding van het pensioensparen van burgers, zei de Voorzitter van de Doema Commissie voor Financiën Anatoly Aksakov. In het eerste kwartaal van 2018 yield portfolio ‘ s GUK inflatie voor drie tot vijf keer, aldus het rapport (opbrengst in het percentage dat zal worden gecrediteerd op pensioen rekeningen, later gepubliceerd). Volgens de Bank, in de ik kwartaal van 2018 pensioensparen in de NPF werd gevormd door 37 miljoen mensen. MOSKOU, juli 13. In het tweede kwartaal GUK overgegaan tot de sluiting van reverse repo met de Centrale tegenpartij ten aanzien van OFZ problemen, meldde de persdienst van de VEB.