Buitenland

Ushakov: Rusland niet bemoeien en zich niet kan mengen in de Amerikaanse verkiezingen

Hij vestigde de aandacht op de signalen dat de AMERIKAANSE zijde voornemens is aan te wijzen die het onderwerp zijn op de top. “We zijn natuurlijk bezorgd over gepompt in de verkeerde toets sfeer en wij denken dat u kan niet toestaan dat de tegenstanders van de verbetering van de AMERIKAANSE betrekkingen met Rusland om te speculeren op deze schadelijke en, belangrijker nog, een kunstmatig onderhouden”, concludeerde Ushakov, en merkte op dat “we zeggen weer [naar de top]”. Hij is van mening dat “het kan worden gedaan, bijvoorbeeld in het kader van de joint working group on cyber security”, die Poetin en trump is overeengekomen tijdens een bijeenkomst in Hamburg op de zijlijn van de groep van twintig top in juli vorig jaar, maar “terwijl dit idee [over de oprichting van de werkgroep] niet heeft ontvangen, een echte belichaming”. Dit werd vermeld journalisten worden door de assistent van de russische leider Yury Ushakov op de vooravond van de top van de presidenten van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump in Helsinki op 16 juli. /TASS/. De tussentijdse verkiezingen in de VS. “Maar ik wil weer in het vooruitzicht van deze vergadering, bevestigen dat de russische regering nooit bemoeid en is niet van plan zich te mengen in de interne Aangelegenheden, in het bijzonder in de electorale processen in de Verenigde Staten, om de invloed van de Amerikaanse verkiezingen,” – zei de vertegenwoordiger van het Kremlin. het Congres zal worden gehouden op 6 November, zullen ze worden herkozen alle 435 leden van het huis van afgevaardigden en 34 senatoren. MOSKOU, juli 13. Hij merkte op dat “dit is vooral belangrijk in de” achtergrond “van het gevoel, die zich ontvouwt op de vooravond van de tussentijdse verkiezingen” in het AMERIKAANSE Congres in November van dit jaar. “Als de Amerikanen hebben geen feiten, zijn we klaar om te overwegen over deze en onze Voorzitter zei meerdere keren,” vervolgt Ushakov. Rusland heeft nooit ingegrepen en is niet van plan zich te mengen in de Amerikaanse verkiezingscampagne, ook in de tussentijdse verkiezingen voor het Congres in November van dit jaar.