Sport

Tula “Arsenaal” verbonden met “Vitessa” Slutsky in een vriendschappelijke wedstrijd.

Arsenal vochten terug van 0:2. Slutsky was de hoofd coach van CSKA Moskou van 2009 tot en met 2016. Op 16 juli de Tula club zal spelen met de nederlandse “Utrecht”. De bijeenkomst werd gehouden in het Oostenrijkse stad Villach in het stadion “Grand”. Drie keer kampioen van Rusland, won tweemaal de Beker en de russische super Cup. Als onderdeel van het nederlandse team heeft als doel werd gescoord door Bryan Linssen (18) en Georgi Kostadinov scoorde het eigen doel (29). In het huidige seizoen 47-jarige trainer tekende een contract met “Vitessa” voor twee jaar. “Ufa” won met een score van 2:1. Arsenal op een trainingskamp in Oostenrijk van 6 juli en zal eindigen 17 juli. De russische club won met een score van 3:1. “Ufa” op het trainingskamp in het Oostenrijkse Mayrhofen gespeeld met de tsjechische club FK Pribram. Een andere russische club Orenburg in het trainingskamp in Oostenrijk speelde een vriendschappelijke wedstrijd met de roemeense “Shepsi”. TASS, 13 juli. De russische voetbalclub “Arsenaal” van Tula speelde remise met de nederlandse “Vitessa” van de stad Arnhem, de hoofd coach is van de russische Leonid Slutsky, met de score 2:2 in een vriendschappelijke wedstrijd. In de russische club scoorde de doelen Kantemir Berkhamov straf (82e minuut) en Ruslan Mingazov (87).