Economie

Trump genoemd Brexit een grote kans om het volume van de handel c-Brittannië

In protest, Johnson en Davis ontslag. Maar wat ik vroeg Theresa om te garanderen dat onze handel zal niet worden beperkingen,” – zei de President van de Verenigde Staten, hoewel de EU is vreselijk lied voor ONS” en dat “het heeft zijn prijs.” “Ik heb ook gezegd dat deze vrouw is fantastisch, een geweldige baan,” zei trump, spreken over Mei. Principes van de toekomstige betrekkingen tussen de EU en het verenigd koninkrijk zijn geadopteerd door de Britse regering tijdens een bijzondere vergadering gehouden op 6 juli. Deze overeenkomst zal zorgen voor een Brexit in overeenstemming met de wil van het Britse volk geuit op het referendum in 2016″, zei kan. “Ik was niet van kritiek, ik heb groot respect voor de Minister-president. “We zullen niet beperkt zijn tot het sluiten van handelsovereenkomsten rond de wereld, na het verlaten we de EU op grond van de overeenkomst, die werd ontwikkeld op Chequers. Ik zei dat ze nodig heeft om beslissingen te nemen over wat te doen. Er zijn echter twee belangrijke Ministers – buitenlandse Minister Boris Johnson en de Minister voor Brexit David Davies van mening dat het plan een te grote concessies aan Brussel en in strijd met de wil uitgedrukt door de meerderheid van het Britse volk in een referendum in 2016. De President van de VS Donald trump genoemd Brexit een grote kans meerdere malen te verhogen het volume van de handel tussen de Verenigde Staten en groot-Brittannië. /TASS/. LONDEN, 13 juli. Hij zei dat vrijdag op een persconferentie met de Premier van het Verenigd Koninkrijk Theresa kan aanleiding van de besprekingen, de Minister-president het land van woonplaats, Chequers. De Britse Premier in zijn beurt zeker van zijn dat de voorgestelde Londen indeling van de toekomstige betrekkingen met de EU niet te leggen op de BRITSE beperkingen in de oprichting van betrekkingen met andere landen. Het trump, in het bijzonder gesuggereerd dat, als Brexit zal worden gehouden in het milde scenario, zou het in gevaar brengen van de conclusie van de London trade-overeenkomsten met de Verenigde Staten. “We willen de handel met groot-Brittannië en groot-Brittannië wil ruilen met ons op. [Brexit] een geweldige kans om de handel tussen ons 2, 3, 4 keer meer”, zei hij in reactie op een verzoek om te verklaren zijn woorden, zei donderdag in een interview met de Britse krant the Sun.