Buitenland

Slutsky: de VS tegen de Russen kunnen proberen te verstoren van de top in Helsinki

Zie ook

Trump op een ontmoeting met Poetin wil juist de positie van Rusland

“Natuurlijk, dit is niet het creëren van een gunstige context voor de vergadering van de twee leiders en kan een poging tot het verstoren van de dialoog. MOSKOU, juli 13. Volgens Slutsky, “dit suggereert dat de verklaarde wil van de bazuin “te samen” met Moskou, anti-russische vliegwiel, gelanceerd onder President Obama, nog steeds niet vertragen”. En nogmaals, alles gebeurt ongefundeerde en ongegrond”, zei het hoofd van het Comité. /TASS/. Echter, het hoofd van het Comité uitgedrukt in de hoop dat het “niet in staat zal zijn om invloed op het verloop van de onderhandelingen, voor die, zonder te overdrijven, volgt bijna de hele wereld.”

De AMERIKAANSE autoriteiten aangifte bij verstek 12 vermeende leden van de militaire inlichtingendienst van Rusland in het kader van het onderzoek naar de vermeende buitenlandse inmenging in de verkiezingen proces in de Verenigde Staten in 2016. Zie ook

Als Rusland werd beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. We kunnen al horen de gesprekken in het Congres te annuleren de top en zo voort,” – zei Slutsky verslaggevers op vrijdag. Dossier

“Het is duidelijk dat het politieke establishment van de verenigde staten niet alle krachten delen het verlangen naar verbetering van de betrekkingen met Rusland”, – aldus de Gedeputeerde. Hij merkte op dat “het AMERIKAANSE Ministerie van justitie heeft het vinden van de “juiste” moment voor de presentatie in verstek tegen de burgers van de russische Federatie inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.” “”By the way” – rechts naar de eerste full-scale russisch-Amerikaanse top. De Voorzitter van de Doema Commissie internationale Zaken Leonid Slutsky is van mening dat de aanklacht door de AMERIKAANSE justitie om de burgers van Rusland van het ingrijpen in de Amerikaanse verkiezingen aan de vooravond van de vergadering van de presidenten van de Verenigde Staten en Rusland kunnen worden aangesloten met pogingen om het verstoren van de top in Helsinki.