Economie

Sberbank en Tinkoff Bank hebben geprezen elkaar voor de produceerbaarheid

De kosten van de overdracht is 1%, de maximale omvang van een transactie is 15 duizend roebels, totaal voor de dag kan worden overgebracht 50 duizend roebels. De Vice-Voorzitter van Sberbank Alexander Torbakhov en oprichter van Tinkoff Bank, Oleg Tinkov

© Maria Stepanova/TASS

MOSKOU, juli 13. En ik geloof dat Sberbank is de technologisch meest geavanceerde in de wereld. In reactie daarop heeft de Plaatsvervangend Voorzitter van Sberbank Alexander Torbakhov zei dat Tinkoff Bank – “de meest geavanceerde en vooruitstrevende Bank op de markt, met uitzondering van Sberbank”. De oprichter van Tinkoff Bank, Oleg Tinkov heeft de naam Sberbank de meest technologisch geavanceerde Bank in de wereld, die hij ontvangen de lof van de top-Manager van Sberbank, die, op zijn beurt, nam Tinkoff Bank ten tweede in termen van de vooruitstrevendheid van de spaarbank. /TASS/. “Als je in China, dan Rusland is zeker een van de meest geavanceerde in fintehnology land. Ik denk echt dat dat zo is,” zei Tinkov na de aankondiging van de banken op de lancering van een nieuwe remise systeem. Op vrijdag, Sberbank en Tinkoff is gestart met een nieuwe dienstverlening aan de klant, steeds de eerste russische credit organisaties die hebben een cash transfer van banken voor mobiele telefoonnummer.