Buitenland

Russische Ministerie van buitenlandse zaken: het doel van de nieuwe beschuldigingen van de VS – bederven de sfeer voor de top in Helsinki

Zij benadrukt dat het nieuwe beschuldigingen van het AMERIKAANSE Ministerie van justitie zijn de volgende poging “te doen herleven van de oude “eend” over de vermeende russische interventie in de Amerikaanse verkiezingen. Zie ook

Als Rusland werd beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Dossier

Dit is aangegeven in de toelichting van het Ministerie van informatie en de druk van het russische Ministerie van buitenlandse zaken. “Het is te betreuren dat Washington is de norm geworden voor het repliceren van valse informatie, en strafzaken kreeg om voor de hand liggende politieke redenen. /TASS/. Nu, invloedrijke politieke krachten van de Verenigde Staten, die zich verzet tegen de normalisatie van de betrekkingen tussen onze landen en voor twee jaar gejaagd regelrechte laster, in een haast om de meeste van de andere “dummy”, waarover snel te vergeten”, – is gesproken in het bericht. MOSKOU, juli 13. De zeer verklaring over illegale binnendringing in een computer-netwerk van de AMERIKAANSE Democratische partij is niet gedekt door”, -, aldus het Ministerie. Zie ook

“Ontlading 2.0”: de wereld is wachten op de eerste officiële vergadering van Poetin en trump

“Gewoon uit de stapel van de geheime plannen die proberen te raken van de gemiddelde Amerikaan, niet betekenen dat zij behoren tot deze Bediening en betrokkenheid in cyberwoman. Het doel van de nieuwe beschuldigingen tegen Rusland van Washington in het onderzoek van de vermeende buitenlandse inmenging in de verkiezingen in de VS in 2016 te bederven de sfeer voor de russisch-Amerikaanse top die wordt gehouden in Helsinki, op 16 juli. Vroeger of later, zijn voorstanders antwoord voor de schade die hun egoïstische belangen hebben veroorzaakt en blijft er de Amerikaanse democratie, het ondermijnen van de geloofwaardigheid”, de verklaring leest

De AMERIKAANSE regering eerder bracht in verstek kosten van 12 vermeende leden van de militaire inlichtingendienst van Rusland in het kader van het onderzoek naar de vermeende buitenlandse inmenging in de verkiezingen proces in de Verenigde Staten in 2016. De Afdeling heeft ook opgemerkt dat de reproductie van valse informatie is de norm geworden in Washington. De vraag blijft: hoe lang zij zal blijven tot het breken van deze beschamende Komedie, een schande voor de verenigde staten. “Natuurlijk is het doel van de vulling is te vitiate de sfeer voor de russisch-Amerikaanse top.