Economie

Rubtsovsk-de eerste stad van de russische Federatie naar een model van de energiemarkt “alternatieve ketelhuis”

BARNAUL, 13 juli. Het totale volume van de investeringen over 2 miljard roebel. Bij het overwegen van het tarief voorafgaand aan de vaststelling van het kan worden uitgesloten onredelijke kosten. De administratie van Rubtsovsk en de Siberische het genereren van bedrijf (SGK) gestuurd naar het Ministerie van energie documenten voor de toekenning van stadsrechten prijs gebied van warmte levering, waarbij de overgang van de stad naar de nieuwe markt model van thermische energie prijzen volgens de methode “alternatieve ketelhuis”. SGK voor de uitvoering van de investering van het project modernisering van de warmte-aanvoer in Rubtsovsk in de tweede helft van 2016. Voor de overgang naar een nieuwe methode van tariefregulering vereist niet alleen de wens van bedrijven in een bepaalde regio, maar ook van de plaatselijke autoriteiten. TASS zei vrijdag de persdienst van de FGC. In deze fondsen is gebouwd en herbouwd op ongeveer 20 km van de verwarming en geïnstalleerd twee nieuwe steenkool-gestookte boiler in het zuiden van tets. “In het geval van een succesvolle passage van alle noodzakelijke procedures, Rubtsovsk misschien een van de eerste in Rusland te verhuizen naar een nieuw model van de warmte van de markt”, -, aldus de persdienst. Momenteel is de koers wordt bepaald door de regulerende instantie op basis van de kosten van de supply-systemen (reparatie, modernisering van de uitrusting, salaris en dergelijke), alsmede de winst die kan worden betaald aan de leverancier van de warmte. De wet in kwestie werd aangenomen vorig jaar en in werking getreden op 1 juli 2018. Volgens het bedrijf, na het doornemen van de documenten, de energie van het Ministerie en de coördinatie van projecten met de bouw van het Ministerie en de Federale Antimonopolie service, het voorstel voor de bestemming van het bos naar de prijzen zone zullen worden verzonden naar de russische overheid, die zal goedkeuren van een nieuw systeem van rekeningrijden in de gemeente. In het bijzonder, in 2017 voor de uitvoering van de SGC heeft verzonden 1,1 miljard. De investeerder en de lokale overheid in eerste instantie het berekenen van de kosten van de noodzakelijke investeringen in de infrastructuur, en stel vervolgens de bovenste waarde van het tarief, terwijl de werkelijke lager kan zijn. Deze methode houdt in dat de vorming van de tarieven op de lange termijn (10 jaar of meer). De methode “alternatieve ketel plant” is bedoeld om verandering van het systeem van regulering van de tarieven in de sector verwarming en het geld vinden voor de modernisering van de verwarming. /TASS/.