Sport

“Rostov-arena” zal worden in het stadion van FC Rostov”

Het eerste spel met een Tsjetsjeense “Ahmad” zal worden gehouden op 28 juli, en we geven elke steun aan onze club”, – de pers citeerde de woorden van de officier van justitie. Dit werd bekend gemaakt op vrijdag, de Minister voor fysieke cultuur en sport van de regio Rostov Samvel Arakelyan. /TASS/. Zoals gemeld TASS de persdienst van FC Rostov” tot deze informatie van de club heeft niet gereageerd. “De vraag van de plaats van de volgende thuis-wedstrijden van het seizoen besloot de club het management en informatie over wat de club van plan is om te spelen in het stadion “Olimp-2″ niet bevestigd”, -, aldus de persdienst. De kosten van een spel, volgens de lokale media, “Rostov-Arena” ligt op ongeveer 3 miljoen roebels, en “de Olympus-2” het spel kost de club niet meer dan 400 duizend roebels. “Het huis van de grond voor FC Rostov” op het moment is het stadion “Rostov-arena”. Eerder massa media verschenen de informatie die in het nieuwe seizoen de club zal blijven spelen bij hun oude stadion “de Olympus-2” vanwege de dure huur voor “Rostov-Arena”. Het huis arena van de voetbal club “Rostov” op het moment is het stadion “Rostov-arena”, gebouwd voor de world Cup. Zoals gezegd TASS in het regionale Ministerie van fysieke cultuur en sport, is momenteel onderhandelen over de overdracht van het stadion “Rostov-arena” in de regionale eigendom. Eerder, de vergadering werd meegedeeld dat het jaarlijkse onderhoud van het nieuwe stadion “Rostov-arena”, gebouwd voor het wk 2018 zal ongeveer 300 miljoen roebel. Nu, de spelers van “Rostov” zijn op trainingskamp in Oostenrijk en zal daar blijven tot 22 juli. De Spelers Van “Rostov”

© Valery Matytsin/TASS

ROSTOV-ON-DON, 13 juli. Op 17 Maart werd hij officieel in gebruik genomen. Over het stadion

Het voetbal stadion “Rostov-arena” voor 45 duizend zitplaatsen gebouwd op de linkeroever van de rivier don in Rostov-on-don.