Sport

Roberto Carlos is overtuigd van de goede resultaten van FC Anji” in het nieuwe seizoen van het kampioenschap van Rusland

Was echt geweldig om daar te werken,” zei Carlos. /TASS/. Roberto Carlos

© Stanislav Krasilnikov/TASS

MOSKOU, juli 13. De wereldkampioen van 2002 in de nationale ploeg van Brazilië Roberto Carlos zeker Makhachkala “Anji” in het nieuwe seizoen van het russische voetbal Premier League (RFPL) beter zal presteren dan in het verleden. In de play-offs voor het recht om te spelen in de Premier League, “Anji” verloren Krasnoyarsk “Jenisej” (0:3, 4:3), echter, het is gebleven in de Competitie als gevolg van de intrekking van de licentie Perm “Amkar”. Vorig seizoen hadden wij een beetje, maar niets, de volgende beter zal zijn. Carlos is een wereld kampioen in 2002 en zilveren medaillewinnaar op de 1998 world Cup. De braziliaanse voetballer speelde voor “Anzhi” uit 2011 tot 2012, en vervolgens voor enige tijd bekleedde hij de functie van Directeur van het team. “Natuurlijk, ik kijk [komt overeen met “Anzhi”]. Makhachkala team aan het einde van het seizoen 2017/18 nam de 14e plaats in het kampioenschap van Rusland. Dit vertelde hij TASS. Ik heb nog vrienden die werken bij deze club.