Sport

Real Madrid is niet van plan om te kopen van de Braziliaanse voetballer Neymar PSG

De spaanse voetbalclub real Madrid is niet van plan om een voorstel over de transfer van de Braziliaanse spits van het franse team “Paris St Germain” Neymar. “Gezien de hardnekkige geruchten dat er een link op onze club met de speler en PSG, Neymar, real Madrid wil duidelijk maken dat de club niet van plan is om alle voorstellen inzake de transfer van de speler. Dit werd gemeld in een officiële verklaring op de website van de club van Madrid. Neymar verplaatst naar PSG in de zomer van 2017 van de spaanse “Barcelona” naar een record van €222 miljoen In het huidige seizoen de forward speelde 29 wedstrijden voor de franse club, het scoren van 29 doelen en het geven van 17 assists. Tussen real Madrid en PSG buitengewoon goede relatie, dus als real Madrid wil aan het verwerven van een speler van PSG, dan, ten eerste, communiceren we met de club,” – zei in een verklaring. Eerdere media gemeld dat real Madrid gezonden heeft PSG een query over de transfer van de 26-jarige voetballer, en de club van Madrid-Voorzitter Florentino Perez heeft al gesprekken gevoerd met de vader van Neymar. Neymar

© EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

TASS, 13 juli.