Economie

Poetin zei dat VTB moeten meer doen om te verminderen rentetarieven voor small business

Hij verklaarde dit tijdens een bijeenkomst met Kostin. Volgens Kostin, de Bank biedt nu small business leningen van 10% per jaar. De russische President Vladimir Poetin zei dat het hoofd van de Bank VTB Andrey Kostin moet versnellen van de vermindering van de rente op leningen voor kleine bedrijven. MOSKOU, juli 13. Zie ook

VTB schattingen van het volume van de leningen overgedragen aan PSB, in de “honderden miljarden roebels”

MTS overeengekomen met VTB over de twee kredietlijnen ter waarde van 50 miljard roebel

Het Plaatsvervangend hoofd van het Ministerie van Financiën: Sberbank en VTB zal geven leningen promsvjazbanka met de hoofdstad

“Veel sneller je nodig hebt om in te gaan [naar de vermindering van de tarieven voor kleine bedrijven]”, – benadrukte het staatshoofd. “We proberen,” – zei het hoofd van de Bank. Poetin opgemerkt dat het nationale gemiddelde rente op dergelijke leningen is gedaald onder de 10%. /TASS/. – Ik denk dat dat de voorwaarden voor dit alles is”. “Maar we zijn bezig met het verminderen van deze tarieven, voegde hij eraan toe.