Buitenland

Poetin op de vergadering met de bazuin zal begeleiden Lavrov, Ushakov en andere deskundigen

“De russische zijde [in de delegatie] [Minister van buitenlandse zaken Sergei] Lavrov, presidentiële assistent Yury] Ushakov en een aantal experts in de vleugels,” zei hij, toevoegend dat de experts van de buitenlandse en andere afdelingen. /TASS/. MOSKOU, juli 13. “President, wij, natuurlijk, het voorbereiden van de relevante materialen voor de onderhandelingen], maar als u het bouwen van uw contact voorzitters, hangt in de eerste van alle van hen,” – zei de assistent van het hoofd van de staat. De presidenten van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump brengt je naar de top in Helsinki grote delegatie. Hij was van mening dat het correct is om te noemen het een onderdeel van de AMERIKAANSE delegatie, in de veronderstelling dat het “AMERIKAANSE Minister van buitenlandse zaken Michael Pompeo-and-coming medewerkers van trump op het Witte huis.” “We zullen de experts voor u klaar, indien nodig, snel te koken – indien de overeenkomst een gezamenlijke documenten,” legde hij uit. “Terwijl is afgesproken dat de voorzitters elkaar om te praten en te beslissen welke taken de betrokken instanties, zij het aanbod voor de komende periode, dan zal het allemaal samengevat worden in de onderhandelingen, de delegaties, en vervolgens de presidenten zullen evalueren van de gesprekken in een gezamenlijke persconferentie, tijdens die voorziet in de toespraken van de voorzitters en de antwoorden op de vier vragen – twee aan elke zijde.”, zei Ushakov. In plaats daarvan, de leider van Rusland zal worden begeleid door deskundigen van verschillende afdelingen klaar in een korte tijd voor te bereiden verklaringen of in samenwerking met Amerikaanse collega ‘ s documenten voor staatshoofden. “Er werd afgesproken dat, naast de Staatssecretaris en de Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie deelname van andere Ministers [in de onderhandelingen] is niet beschikbaar,” – zei Ushakov. Dit werd vermeld door de russische presidentiële assistent Yuri Ushakov.