Economie

Poetin heeft gehouden met een post van de Voorzitter van de Raad van commissarissen “ALROSA”

/TASS/. ALROSA is de grootste ter wereld op het volume van de winning van de fabrikant van diamanten produceert diamanten in Yakutia en Arkhangelsk regio. De free float is bijna 34% van de aandelen. MOSKOU, juli 13. Eerste Vice-Voorzitter van de Raad van Bestuur verkozen staat Raadslid van de Sakha Republiek (Yakutia) Egor Borisov, Plaatsvervangend hoofd van de “ALROSA” Sergej Ivanov. Siluanov, hoofd van de Raad van commissarissen van de vennootschap in 2015. Eerste Vice-Premier, de russische Minister van Financiën Anton Siluanov werd herkozen Voorzitter van de Raad van commissarissen van diamond mining company “ALROSA”, aldus het bedrijf. De aandeelhouders van de vennootschap – de russische Federatie vertegenwoordigd door Rosimushchestvo (33,02%), de Republiek Jakoetië (Yakutia) – 25%, uluses (districten) van Yakutia – 8%.