Economie

Peskov niet bevestigd door de informatie over de bereidheid van Rusland om te investeren in projecten in Iran $50 miljard

MOSKOU, juli 13. /TASS/. “Ik kan niet bevestigen dit, en nog meer, om iets te zeggen meer,” – zei de vertegenwoordiger van het Kremlin, in reactie op een verzoek van de journalisten geven meer details over dit probleem. Volgens de politicus, de “russische investeringen in de Iraanse olie-en gas kan compenseren voor de afrit van de Europese bedrijven tegen de achtergrond van de AMERIKAANSE sancties”. Adviseur van de Iraanse leider zei dat zijn ontmoeting met de russische President duurde twee uur, was “constructief” en de onderhandelingen zijn “oprecht.” Druk Secretaris van de President Dmitry Peskov niet bevestigd door de informatie die Rusland is bereid om te investeren in olie-en gas projecten in Iran ter waarde van maximaal $50 miljard. Eerder, de Adviseur van de Opperste leider van de Islamitische Republiek, Ali Akbar Velayati na een ontmoeting met de russische President Vladimir Poetin, die plaatsvond op donderdag in Novo-Ogaryovo zei dat Rusland bevestigd zijn bereidheid te investeren in projecten in Iran tot $50 miljard, met inbegrip van in de olie en gas sector.