Economie

Parlementariërs SZFO bieden opslaan vervroegde uittreding voor de noorderlingen

Dit zal wel waar zijn,” zei Vukolov. Volgens vukolova “een Commissaris zou worden met de coördinator van de hervorming van de uitvoering in het veld, de uitoefening van haar toezicht op basis van voorstellen gedaan om de hogere overheden.” Vukolov ook van mening dat het noodzakelijk is in het kader van de hervorming van de pensioenen in het land, de oprichting van het Instituut toegestaan voor de rechten van de gepensioneerden. Maar van ons allemaal – gepensioneerden en toekomstige gepensioneerden, daarom hervorming van de pensioenen is een zaak van iedereen”, zei hij in een interview met TASS. “We hebben in de regio’ s bevoegd inzake de rechten van het kind inzake de rechten van de ondernemers, maar de leden van de commissie voor de rechten van de gepensioneerden is het niet zo ver. “Mensen vragen me vaak: waarom salarissen van 80 duizend roebel bijdragen aan het pensioenfonds account voor 22% en meer dan 80 duizend – 10%. Bijvoorbeeld met 100 duizend roebels – 25% van 150 duizend – 30%. Een van de voorstellen, die worden besproken in de regio Pskov, is de invoering van een overgangsregeling in de wet op het verhogen van de pensioenleeftijd en het veranderen van de grootte van een werkloosheidsuitkering te voorkomen dat het probleem van de werkgelegenheid leeftijd van de werknemers en hun verpaupering. Er moet duidelijk een progressieve schaal: hoe meer je verdient en betalen meer in het pensioenfonds.
Ook pleiten zij ervoor om de uitvoering van programma ‘ s voor bijscholing en de werkgelegenheid van het personeel dat zal meer effectief houden van het land hervorming van de pensioenen. De kwaliteit van leven van de mensen in het verre Noorden is zeer verschillend van de kwaliteit van het leven te zeggen, op de middelste rijstrook en het serieus van invloed op de levensverwachting,” zei hij links. Voorzitter van de Arkhangelsk regionale bijeenkomst Viktor Novozhilov benadrukt dat voor een effectieve hervorming we moeten tegelijkertijd het oplossen van een aantal maatschappelijke uitdagingen. Parlementen in de meeste regio ‘ s van het noordwestelijk Federaal district voorstander van het concept van de hervorming van de pensioenen en voor te bereiden voor de behandeling van het wetsvoorstel in de tweede lezing om voorstellen in te dienen. Tot 18 juli het wetsvoorstel moet worden aangemerkt als door alle regionale parlementen. “We hebben rekening te houden met de specifieke kenmerken van onze Noordelijke regio en om te zeggen dat de pensioenen moeten worden verhoogd, dit dient gegeven te worden in de staat garandeert”, aldus het kamerlid. “Als de pensioenleeftijd niet omhoog, de verhouding van het gemiddelde van de salarissen en pensioenen onvermijdelijk zal vallen. Daarnaast Leningrad Ep-leden zijn ook van plan een voorstel te doen tot wijziging van de wet educatieve maatregelen voor toekomstige gepensioneerden in het geval, als ze nodig hebben om te veranderen van het beroep op de aanpak van de pensioengerechtigde leeftijd. “De pensioenleeftijd voor de vrouwen is het vergroten van best zwaar, veel klachten over. Ben het met hem eens lid van de Federatie Raad van de regio Pskov, in het verleden hoofd van de regionale tak van het pensioenfonds van de russische Federatie Elena Bibikova. “Voor vrouwen, ik geloof dat je moet niet naar 63 jaar, de verhoging van de pensioenleeftijd voor vrouwen], en up-to-60” – Jegorov vertelde TASS. “Het is niet nodig om het vuur medewerkers die op de rand van de pensioenleeftijd,” – zei het Agentschap gesprekspartner. Voor het verlagen van de bar voor vrouwen

Het volgende nummer van zinnen te verzachten, de voorwaarden van het pensioen voor vrouwen. Positief is, dat hij gelooft dat het feit dat de Voorzitter van de regering van de russische Federatie Dmitri Medvedev gaf directe instructies aan de betrokken ministeries aan de ontwikkeling van een programma van maatregelen ter ondersteuning van de werkgelegenheid van mensen die de pensioenleeftijd naderen, evenals hun materiële steun, omscholing. “De overgrote meerderheid van de gepensioneerden blijven werken. Als de leider van de parlementaire factie “Verenigd Rusland” van het Parlement van de Republiek Karelië Larisa Zhdanova, nu de factie had gevormd over de 50 voorstellen van collega ‘ s en de kiezers als de wijzigingen naar de tweede lezing van de wet. Over wanneer met pensioen te gaan in de verenigde staten, China en Europa – in infographics door TASS. Rekening houden met de omstandigheden van het verre Noorden

Leden van de Noordelijke regio ‘ s van mening dat het nodig is om te behouden de mogelijkheid van vervroegde pensionering voor de lokale bewoners. “Bijvoorbeeld, voor onze herders werken in de toendra’ s, links, rechts van vervroegde uittreding: vrouwen op 45-jarige leeftijd, mannen 50. Waarom moeten we de hervorming

In het Algemeen zijn alle respondenten TASS, de experts het erover eens dat de veranderingen in het pensioenstelsel van Rusland is nodig omdat het niet aan de realiteit van vandaag. “We moeten juist de bijzondere rol van vrouwen in ons land – het feit dat ze een moeder, oma en dochter. Het voorspannen van eisen voor werkgevers

Een ander voorstel, die is gepland om te starten met de afgevaardigden van de wetgevende Vergadering van de Leningrad in het kader van de hervorming van de pensioenen, hardere maatregelen tegen werkgevers. Daarom is het noodzakelijk de bar te verminderen – het zal een verplichte wijziging, en we zal ontwikkelen”, zei Petrov. In het bijzonder de invoering van een progressieve schaal van de belastingen), beoordeling van de spreiding van de inkomsten uit de olie en gas industrie – zal het mogelijk maken voor het toewijzen van extra geld voor het onderhoud van de gepensioneerden. Aangezien de gemiddelde inkomens zijn laag, de toename in het inkomen van huishoudens van pensioenfondsen is duidelijk merkbaar. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. Volgens Vice-voorzitter van de Pskov regionale Vergadering van Viktor Antonov, de programma ‘ s van de omscholing en de werkgelegenheid per se degenen die niet in staat zal zijn om verder te werken op de belangrijkste site omwille van hun leeftijd, bijvoorbeeld artsen die werkzaam zijn in het veld ambulance enz. Zoals verteld TASS de Voorzitter van de Vergadering van afgevaardigden van de Nenets Autonome gebied Anatoly verliet hij de parlementariërs goedgekeurd het voorstel van wet is conceptueel, en merkte op, dat het nodig is om te overwegen de voorwaarden van het verre Noorden en de Arctische zone. Dit wetsvoorstel is niet buiten het internationaal recht,” zei hij, eraan toevoegend dat, parallel met het wetsvoorstel worden besproken de noodzakelijke maatregelen met betrekking tot de lengte en de kwaliteit van leven van ouderen en hun werkgelegenheid. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

Volgens het wetsvoorstel over de wijzigingen in het pensioenstelsel die door de regering van de russische Federatie voorgelegd aan de Doema op 16 juni, zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). De Voorzitter van het Comité van de Arkhangelsk regionale Raad Sergey Moiseyev is ervoor te zorgen dat mensen ontvangen een fatsoenlijk pensioen, maar het moet wijzigingen voorstellen. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd – en dit, naar mijn mening, een noodzakelijke maatregel, moeten we tegelijkertijd het oplossen van de problemen van de hogere lonen, de garanties van de werkgelegenheid bevolking,” – zei de voorzitter van het Parlement van de Arkhangelsk regio. Nu kan de burger rekenen op de vroege ontwerp van de uitbetaling van het pensioen als ze werkte een aantal jaren in het Noorden. TASS, 13 juli. Als commentaar TASS het hoofd van de factie “Verenigd Rusland” van de wetgevende Vergadering van Leningrad regio Oleg Petrov, afgevaardigden bereiden op deze wijzigingen voor de tweede lezing in de Doema. Zie ook

Het hoofd van de tak PFR in Moskou genoemd redelijke project op pensioen wijzigingen

De partij Verenigd Rusland drong er bij de oppositie niet aan het gebruik van het pensioen rekening voor politieke doeleinden

Het Comité van de Sverdlovsk wetgevende Vergadering heeft ingestemd met een wetsvoorstel om de pensioenleeftijd verhogen

De afgevaardigden van de CBD ondersteund de wijzigingen in het wetsvoorstel voor de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

Zoals opgemerkt door de Voorzitter van het Comité van de Novgorod regionale Doema over het sociaal beleid Alexander Vis, de verandering in de pensioen wetgeving door objectieve economische redenen. De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. Naar analogie met deze moeten we hetzelfde te bieden, maakt dat de rest van de inwoners van het Noorden,” zei hij links. Die hervorming gewerkt

In het kader van de hervorming van de pensioenen is ook noodzakelijk voor het elimineren van onrecht in het pensioenfonds, de Voorzitter van de Kaliningrad tak van de partij “russische partij van de gepensioneerden voor sociale rechtvaardigheid” Vladimir Vukolov. “Hier klimatologische omstandigheden, moeilijke leefomstandigheden en medische zorg, ver van de nederzettingen in sommige gemeenten is er zelfs geen schoon water. Infographics

De pensioengerechtigde leeftijd in Rusland en andere landen van de wereld

De regering stelt voor om geleidelijk verhogen van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen en 63 jaar voor vrouwen, de periode van de overgang zal beginnen in 2019 en zal duren tot 2028 voor mannen en 2034 voor vrouwen. Belasting dubbel eigenlijk is: een baan en een huis,” zei Bibikov. Volgens Vice-voorzitter van de Pskov regionale Vergadering van afgevaardigden, de voormalige chef arts van de Pskov regionaal ziekenhuis Victor Antonov, kwaliteit, tijd vrouwen met pensioen te gaan op 60 jaar. Eerst en vooral, de Noord-Westelijke regio ‘ s voorstellen om de mogelijkheid van vervroegde pensionering van de bewoners van het verre Noorden. Ben het met hem eens en het hoofd van de Novgorod regionale tak van al-russische publieke organisatie “Gepensioneerden van Rusland” Natalia Egorova. Zie ook

Mary Poppins, en de besnorde nannies in geen haast om met pensioen te gaan

Hij merkte op dat de ondersteuning van het wetsvoorstel tussen de eerste en de tweede lezing geeft het recht om concrete voorstellen, ze zijn gevormd.