Economie

Oreshkin zei de noodzaak van het maximaliseren van dividend kasstroom uit staatsbedrijven

Dividenden het bedrag van 50% van IFRS netto winst van de russische staatsbedrijven tijdens het betalen niet alleen de spaarbank en de “Gazprom”, moet de overheid werk te maximaliseren op lange termijn dividend stream, zei Minister van economische ontwikkeling Maxim Oreshkin in een interview met TV-zender “Rusland 24”. Meer en meer bedrijven beweren dat ze bereid zijn te betalen 50% van de netto winst. Nu is het belangrijk te begrijpen vanuit het oogpunt van de lange-termijn ontwikkeling van bedrijven return on investment en het maximaliseren van de lange-termijn dividend stream. /TASS/. “Dit is een zeer goede indicator. Dit zijn de doelen die we zouden moeten nastreven,” zei Oreshkin. “De staat is gestaag toegenomen in de stroom van dividenden afkomstig van bedrijven met staatsdeelneming in het voordeel van de begroting. Slechts een paar van de bedrijven nog niet hebben bereikt, deze bar is van de spaarbank en de “Gazprom”, – zei de Minister. Hij merkte op dat bijna alle grote bedrijven hebben naar deze bar. MOSKOU, juli 13.