Economie

Oreshkin: stabiele omstandigheden te microeconomics moet de basis vormen voor investering in groei

Het is het tempo, dat zagen we vorig jaar en ongeveer dezelfde groei die we zien dit jaar,” zei Oreshkin. We hebben de reëel-effectieve wisselkoers van de roebel fluctueert, omdat het een variabele rente, maar het is in een zeer stabiele dynamiek, want om hem van invloed op de lange-termijn-lange-termijn factoren, niet op korte termijn fluctuaties,” – zei Oreshkin. Volgens de Bank van Rusland, de reële effectieve wisselkoers van de roebel in juni 2018 steeg met 0,8% vergeleken met mei. Met het begin van het jaar daalde met 5%. De reële effectieve wisselkoers is berekend op basis van de wisselkoersen van de belangrijkste handelspartners van Rusland, rekening houdend met de inflatie en het aandeel van de desbetreffende landen in de buitenlandse handel de omzet van Rusland. “Het mechanisme van het macro-economisch beleid is gestructureerd op een zodanige wijze dat de scherpe stijging in de rekening-courant niet leiden tot sterke schommelingen van de wisselkoers. “Wij, in feite, werken aan verbetering van de investering van een paar jaar geleden begon, en de eerste etappe had een groot pakket van macro-economische structurele hervormingen. Volgens de Minister verder versnellen van de groei van de investeringen nodig om de stabiliteit te bereiken in de fiscale sfeer, evenals de tarieven en zakelijke relatie met de handhaving van de wet. “De volgende fase, die gericht is op voorspelbaarheid, die wordt gevormd in de macro-economische sfeer, nog actiever te verspreiden op het gebied van microeconomics. Deze stabiliteit in het fiscale regime, de stabiliteit van belastingbetalingen de voorspelbaarheid van de tarieven afzonderlijk gisteren heb ik gesproken over de relatie van het bedrijfsleven met de handhaving van de wet. MOSKOU, juli 13. De voorspelbaarheid die werd bereikt in de russische macro-economie, moet actiever worden toegepast op microeconomics voor het versnellen van de groei van de investeringen. Dit werd vermeld door de Minister van economische ontwikkeling Maxim Oreshkin op vrijdag op de lucht van de TV-zender “Rusland 24″. We zijn nu bezig met de concrete voorstellen van de wetgeving veranderen hier, bleef de situatie geleidelijk normaliseren,” – zei Oreshkin. Deze kwestie werd behandeld en het bericht van de President. /TASS/. De dynamiek van de reële effectieve wisselkoers van de roebel

De dynamiek van de reële effectieve roebel wisselkoers stabiel, zei de Minister van economische ontwikkeling van Rusland. Eerder had de President van Rusland Vladimir Poetin heeft de overheid samen met de Centrale Bank van de russische Federatie te ontwikkelen en goed te keuren de actie plan voor de versnelling van de groei van de investeringen in vast kapitaal en het verhogen van 25% van hun aandeel in het bruto binnenlands product. Alles dat maakt de Centrale Bank is de aanpak van de inflatie, een zwevende wisselkoers, wat deed de regering: het is een nieuwe fiscale regel, een mechanisme voor het isoleren van de binnenlandse economie van de volatiliteit van de externe omgeving, is wat al gedaan is en wat is nu al mogelijk maakt om nog meer te investeren met ongeveer 4% per jaar.