Economie

Oreshkin gezegd dat de Algemene trend van een verlaging van de rente in Rusland zal blijven

geassocieerd met verschillende factoren en externe factoren spelen een zeer hoge rol. Maar dit is een normale situatie, want we hebben de korte rente staan vast en worden bepaald door de Centrale Bank, op de lange termijn… /TASS/. De Algemene trend van een verlaging van de rente in Rusland zal blijven. Dit advies werd uitgedrukt in een interview op TV-zender “Rusland 24″ de Minister van economische ontwikkeling van Rusland Maxim Oreshkin. MOSKOU, juli 13. Op de vorige bijeenkomst op 15 juni, de Raad van Bestuur van de Bank van Rusland bleef de rente op 7.25%. Maar de Algemene trend is om ze te verminderen – hij zal natuurlijk ook nog,” zei Oreshkin. De russische Minister van Financiën Anton Siluanov zei dat hij ziet kansen voor een verdere verlaging van de beleidsrente van de Centrale Bank van de russische Federatie – de benchmark kosten van geld in de economie en de belangrijkste indicator van het monetaire beleid. “Ja, inderdaad, de ringen zijn een beetje ouder, en effecten, waaronder die op de dynamiek van de kredietverlening.