Economie

Onf bieden de Doema in de helft tot verhoging van de periode voor pensioen wijzigingen

“Op basis van deze voorstellen in de nabije toekomst, zullen onze experts ontwikkelen van een pakket van wijzigingen op de voorgestelde wetsontwerp. Volgens de prognose, Minister-president Dmitry Medvedev, te wijten aan de verandering in het pensioenstelsel, de aow wordt jaarlijks stijgen met ongeveer 1 duizend roebels. In het bijzonder, het zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

“People’ s front stelt een pakket maatregelen ontworpen om te voorzien in sociale garanties voor burgers in een veranderende pensioenwetgeving. /TASS/. Alle voorstellen zullen worden voorgelegd aan de regering van de russische Federatie”, – vermeld in het bericht. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. Experts van de russische volksfront (onf) plannen voor het bereiden van een pakket van wijzigingen op het wetsvoorstel voor het bijwerken van de pensioen-systeem, een van de voorstellen hebben betrekking op toename in de helft van de tijd voor implementatie van de wijzigingen. MOSKOU, juli 13. Dit werd gemeld aan de journalisten op vrijdag in een press-service van de beweging. Hij benadrukte dat het doel van de wijzigingen in de pensioenwetgeving aangeboden door de regering van de russische Federatie, is het verlenen van financiële bezettingsgraad en de lange-termijn houdbaarheid van het pensioenstelsel. De regering van bill

Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen. De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. In het bijzonder wordt voorgesteld, te verhogen met de helft van de overgangsperiode voor het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd en uit te breiden het concept van de “pensioengerechtigde leeftijd”. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, zal het document worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. “Het is belangrijk dat het resultaat van de huidige pensioenen zijn gestaag gestegen en de financiële situatie van ouderen is verbeterd,” – zei de vertegenwoordiger van het onf. En dan zal verzonden worden gehouden in de Doema”, een citaat van de pers-service van het hoofd van het Uitvoerend Comité van het front van Alexey Anisimov. Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk.