Economie

Onderzoek: het wk voetbal heeft geleid tot een grotere vraag naar huurwoningen door toeristen in de russische Federatie vier keer

Petersburg (82 duizend), gevolgd door Kazan (26 duizend), Samara (17 miljoen) en Nizhny Novgorod (meer dan 15 duizend). Tijdens de Kampioenschappen meer alle woningen via Airbnb geboekt in Moskou (meer dan 97 duizend) en St. MOSKOU, juli 13. De belangrijkste stroom van toeristen kwamen naar Moskou – meer dan 2,7 miljoen mensen, Saint Petersburg is meer dan 600 duizend, Sochi – meer dan 500 duizend, Terwijl de bezetting van de hotels in de steden hosting het europees kampioenschap voetbal is toegenomen in 2-3 keer, zei eerder Safonov. /TASS/. “Van 14 juni (wanneer het kampioenschap is ca. De vraag voor de korte termijn verhuren aan toeristen in russische steden in verband met de organisatie van het wereld Kampioenschap voetbal is verviervoudigd, volgens de studie van internationale online platform voor huurwoningen Airbnb. Met 58% van de verhuurders een huisje gehuurd via Airbnb voor de eerste keer. Volgens voorlopige gegevens, de stad gastheer van de world Cup 2018 werd bezocht door 5 miljoen toeristen, met inbegrip van 2,9 miljoen buitenlanders, gerapporteerd aan de journalisten het hoofd van het Federale Bureau voor toerisme Oleg Safonov. De meerderheid van de bezoekers – 76% zijn buitenlanders, en de meeste van alle fans, volgens de statistieken van de dienst, afkomstig uit de Verenigde Staten, ondanks het feit dat het nationale team van dit land is niet gekwalificeerd voor het kampioenschap, maar ook in Mexico, Colombia, Argentinië, Brazilië, Australië, groot-brittannië, Duitsland, Frankrijk en Peru. “Voetbal koorts heeft een cilinderinhoud van het gastland: na de russische ploeg liet zien een goed resultaat in de groep op het podium, meer dan 38 duizend russische gasten besloten om te boeken accommodaties via Airbnb in het midden van de wedstrijd”, – vermeld in de studie. TASS) meer dan 277 duizend gasten huurwoningen in russische steden via Airbnb, die vier keer hoger dan in dezelfde periode vorig jaar”, – vermeld in het bericht.