Economie

Novak: het huidige niveau van de olieprijs veroorzaakt een handelsoorlog Verenigde Staten

Van 12:54 olie-prijzen verder dalen en oplopen tot € 73,56 per vat. Zie ook

Experts: sancties tegen Iran kon duwen olieprijs van $80

Mnuchin: ONS het opleggen van sancties tegen Rusland, China en de EU, als ze doorgaat met het kopen van olie uit Iran

“Voor de wereldwijde economie [lagere olieprijzen] is een negatief signaal. Het huidige niveau van de olieprijs veroorzaakt, in het bijzonder, en de handel oorlog de Verenigde Staten, zei de russische Minister van energie Alexander Novak. /TASS/. De prijzen die ze houden en de uitspraken over de handel oorlogen,” zei hij tegen verslaggevers. De russische Minister van energie Alexander Novak

© Sergei Savostyanov/TASS

MOSKOU, juli 13. (-1,2% tot de vorige slotkoers). Olie prijzen vluchtig zijn en beantwoorden aan de Algemene signalen die optreden. Olie begonnen de prijzen te dalen op 11 juli, het terugdringen van de kosten van Brent-olie bedroeg in die dag $4, en zoals ze waren naar beneden $5 naar $73 per vat.