Economie

“Naftogaz” voorbereidingen te treffen plaats van euro-obligaties

Het bedrijf heeft een monopolie op de doorvoer en opslag van aardgas in ondergrondse opslag, olie en transport pijpleidingen van het land. KIEV, 13 juli. “Het is te verwachten dat potentiële kopers van euro-obligaties kan zowel Europese en Amerikaanse investeerders, de bieder heeft de status van nationaal erkende statistical rating organizations (NRSRO) in overeenstemming met artikel 15E van de securities act en de beurs van 1934 van de Verenigde Staten”, -, aldus de persdienst van het bedrijf. Aan het eind van 2017 chief commercial officer van de vennootschap Yuriy Vitrenko gemeld dat het de bedoeling is om de buitenlandse schuld van de markt met het aanbod van de euro-obligaties voor meer dan $1 miljard. “Naftogaz van Oekraïne” verenigt de grootste olie-en gasbedrijven van het land. Oekraïense bedrijf “Naftogaz van Oekraïne” is van plan te trekken geleende gelden door middel van euro-obligaties plaatsing, die geopend de inschrijving voor de inkoop van diensten van een gekwalificeerde beoordeling organisaties. /TASS/. De aankoop prijs vastgesteld op 3.99 miljoen hryvnia (ongeveer $150 duizend), de termijn voor de indiening van inschrijvingen – 30 juli. In “Naftogaz”, benadrukt dat de diensten van de credit rating moeten voldoen aan de hoogste professionele standaarden die algemeen van toepassing zijn op dergelijke diensten, in overeenstemming met de eisen van de EU-verordening inzake ratingbureaus.