Economie

Matvienko gaf de Senator als een experiment om te werken van de “zwarte houthakker”

Moet bij de politie en andere instanties… Wat ben je aan het vertellen van verhalen? “U problemen met het systeem strijd. Heeft hij genoeg kracht, de middelen, de verlangens en problemen met het gezichtsvermogen. De situatie in TRANS-Baikal grondgebied

In het begin van juli, Matviyenko genoemd voor Zabaykalsky Krai, waar de ontmoeting met de regionale overheden trok de aandacht van de autoriteiten van de regio op het probleem van het illegaal kappen en verbranden van bossen in de regio. /TASS/. De Senator vroeg zijn collega ‘ s van de desbetreffende Commissie van de volgende overweging van de vraag om een conclusie over de conformiteit, een Valentijn post. Ik bedoel, probeert om illegaal gekapt het bos en laat die u voor het wel of niet zal nemen” – zei Matvienko, verwijzend naar de Voorzitter van de Federatie Raad, Comité Lebedev. “Pas onlangs kwamen uit Zabaykalsky Krai. Eerder heeft het Ministerie van natuurlijke hulpbronnen van Transbaikalian rand in kennis heeft gesteld dat in 2017 in de regio geïdentificeerd meer dan 1,1 duizend gevallen van illegaal kappen, schade als gevolg van de acties van de “black houthakkers” bedroeg 150 miljoen roebel. “Ik smeek u, Ivan, neem een reis naar de TRANS-Baikal regio, mensen ontmoeten, zien hoe het leven gaande is. Ontevredenheid Met De FFA

Volgens een Valentine, de state forest inspecteurs monitoren van ontbossing, en hun aantal vandaag de dag is ongeveer 23 duizend mensen in nood in 39 duizend inspecteurs. Of laat ons dan, en punt-systeem, of waarom zou je blijven zitten?” – zei Matvienko Valentino. MOSKOU, juli 13. Het volk zei: “Valentina, zwart loggers zoals het was, en is, het bos is gekapt, het hout is afgesloten, kunstmatige brandstichting”. Dit is een groot probleem,” – zei Matvienko, verwijzend naar Valentino. De voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko in rekening heeft gebracht van het Comité op agrarische en food policy en milieubeheer om te begrijpen hoe dingen werken in Rusland met de monitoring systeem voor illegale houtkap, het houden van parlementaire hoorzittingen. Ga niet op. Gewoon niet te hard van stapel lopen”, zei de voorzitter van de Federatie Raad. U, als leider, in het Algemeen spreken termen. Gedurende het jaar in de regio geopend 660 strafzaken. In reactie daarop heeft de Senator heeft mij gevraagd om het probleem hem een document waarin staat dat hij aan het doen was als een experiment, en niet met het doel van het overtreden van de wet. Het is meer waard dan olie en gas”, – zei Matvienko. Van de illegale houtkap jaarlijks treft vele regio ‘ s van Siberië. Ze drong er bij de lokale autoriteiten om te gaan met dit probleem. Op vrijdag tijdens de plenaire discussie over de kwestie van het verbeteren van de herbebossing en bebossing Matvienko trok de aandacht van het hoofd van de Federale bosbouw Agentschap Ivan, een Valentijn om het probleem van de illegale ontbossing. plaats de bestelling. Onze rechts – om hun standpunt kenbaar te maken,” – zei de voorzitter van de Federatie Raad. Zabaykalsky Krai elk jaar last van bosbranden: in 2014-2015, ze geleid tot menselijke slachtoffers, dit jaar van het bos in de regio begon te branden aan het einde van Maart, een van de noodtoestand door brand werd afgeschaft op 23 juni. “Laat de botten te analyseren, gaan in Zabaykalsky Krai, naar de andere kant en ga door de benen met een bijl. “We schrijven u deze brief. Zo gescheiden van het echte leven,” protesteerde Matvienko, verwijzend naar Valentino. Ze is ervan overtuigd dat het bos inspecteurs zullen nooit waar is de illegale houtkap. Nadat de voorzitter van de Federatie Raad zijn niet in staat om te verkrijgen van het Ministerie van de precieze antwoorden op de vragen wie verantwoordelijk is voor de illegale houtkap en het verbeteren van de situatie in dit gebied, is het voorstel in tot wijziging van de agenda van de najaar vergadering van het Comité voor de strijd tegen de illegale houtkap. Ze stelde voor dat de Voorzitter van het Comité Vladimir Lebedev op tijd te doen alsof “de zwarte boer” en “de bijl” in de bossen aan het beter begrijpen van de situatie. “De situatie in de industrie is een verslechtering dan een verbetering. “En ik was gevraagd om de conclusies en de voorstellen na overweging of een collega Valentijn post. Geen herbebossing.