Buitenland

Lukashevich: de beslissingen van de top Oekraïne – EU dringt Kiev te saboteren “Minsk-2”

Dit werd aangekondigd door Rusland permanente vertegenwoordiger bij de OVSE-Alexander Lukashevich op de vergadering van de Permanente Raad van de organisatie. De uiteindelijke verklaring van de top van de Oekraïne en de EU op 9 juli in Brussel staat ook los van de werkelijkheid de anti-russische passages dat het indrukken van Kiev te saboteren Minsk afspraken over de afwikkeling van de situatie in de Donbas. Zie ook

Wat is er veranderd drie jaar na de ondertekening van de overeenkomsten Minsk

“Verbaasd dat al deze feiten [het falen van de Minsk overeenkomsten door Kiev], als manifestaties van het radicale nationalisme was niet een adequate beoordeling van de top van de Oekraïne en de EU in Brussel, – vermeld de diplomaat. MOSKOU, juli 13. Het is onwaarschijnlijk dat een dergelijke lijn komt overeen met het begin van de nederzetting van de interne oekraïense conflict”. De tekst van zijn verklaring gepost vrijdag op het Ministerie van buitenlandse zaken website. – Met inbegrip van de beruchte wet “onderwijs”, dat houdt geen rekening met de aanbevelingen van de Commissie van Venetië.”

“Verzadiging van de uiteindelijke verklaring gescheiden van de werkelijkheid de anti-russische passages alleen moedigt Kiev sabotage van haar verplichtingen uit hoofde van de Minsk – overeenkomsten, – zei Lukashevich. /TASS/.