Buitenland

Lavrov: VS niet cite één feit van de russische interventie in verkiezingen

Wij doen niet alles, met inbegrip van de toegang tot de russische burger.”

Volgens het hoofd van het russische Ministerie van buitenlandse zaken, dit voorbeeld is besmettelijk. Hij merkte op dat de russische President Vladimir Poetin onlangs nogmaals bevestigd dat de russische autoriteiten hebben zich niet te bemoeien met de verkiezingen van de President van de Verenigde Staten. Dossier

Lavrov gelooft dat de AMERIKAANSE inlichtingendienst gemeenschap geloofden dat de russische interventie in de Amerikaanse verkiezingen. “In het Amerikaanse systeem vaak lekken van informatie, en, natuurlijk, over deze kwestie, en met dit aantal deelnemers is het onmogelijk dat het publiek niet kon zien, toch ten minste een enkel feit,” zei hij. “We lezen over de andere interventie van de kant van de Democratische partij, maar dit feit overigens, bleek, niet te vermelden bij het bespreken van deze verkiezingen”, zei Lavrov. Volgens de Minister, in al deze hoorzittingen, openbare en privé, geheime en niet-geheime, betrokken is “zo veel mensen dat het onmogelijk is om nog niet naar buiten gelekt van een enkele feit”. MOSKOU, 14 juli. Bijvoorbeeld, in het rapport zijn niet de standpunten van de militaire inlichtingendienst.”

De Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie vestigde de aandacht op dat in het rapport werd ondertekend door de vertegenwoordigers van alle drie de inlichtingendiensten”, terwijl het meestal in het document namens de gehele AMERIKAANSE inlichtingengemeenschap sprake van meer dan een dozijn van de inlichtingendiensten”. Hetzelfde onlangs zagen we in Griekenland: “zeer waarschijnlijk” is en niet een enkele feit, dat weten we niet.”

Cybersecurity

Rusland klaar voor een dialoog met de Verenigde Staten op alle cybersecurity punten van zorg naar Washington, zei de russische Minister van buitenlandse zaken. “Ik denk dat ik begrijp hoe het systeem werkt. “Onlangs zijn er meldingen geweest dat de Amerikanen bereid zijn te vernieuwen, deze pogingen. De Britse aanpak

Dezelfde aanpak Lavrov zei, is afkomstig uit het VK, die tien jaar geleden heeft Rusland beschuldigd van vergiftiging van de voormalige FSB-officier Alexander Litvinenko. De Verenigde Staten blijft om te betogen dat Rusland ingrijpen in de Amerikaanse verkiezingen hebben bewezen, maar een enkele feit niet leiden. “Dan lees ik het rapport van de AMERIKAANSE Senaat Comite voor de inlichtingen, die verklaarde dat Rusland ingegrepen in de verkiezing, die er is bewijsmateriaal, maar niet een enkel feit, zei hij. /TASS/. Maar geen enkel feit in aanvulling op deze overzichten is het niet gegeven”. We zijn bereid te praten over problemen die kunnen leiden tot de Verenigde Staten zorg op het gebied van cyber security,” zei Lavrov. “Degenen die geïnteresseerd zijn, kunnen het artikel lezen door de voormalige AMERIKAANSE Ambassadeur te Moskou Jack Matlock, die commentaar hebben geleverd op het rapport over de vermeende russische inmenging en toonde aan dat het opgenomen gaten, onjuistheden en inconsistenties, – de Minister opgemerkt. “Het wordt een regel die onze Westerse vrienden proberen op te bouwen beleid ten aanzien van Rusland op basis van uitdrukkingen als “zeer waarschijnlijk,” en beweert dat “er is geen andere plausibele verklaring,” – verklaarde Lavrov. Dossier

“De rechtbank die de verantwoordelijkheid op Rusland, werd ook geclassificeerd, – merkte de Minister. Het onderzoek van de speciale Aanklager Robert Mueller heeft geduurd voor meer dan zes jaar, hoorzittingen gehouden, tientallen mensen deelnemen aan deze hoorzittingen, ondervraagd, vervolgde hij. “We stelden een jaar geleden, toen de President van Rusland Vladimir Poetin en de President van de Verenigde Staten Donald trump is voldaan aan de zijlijn van de top van de groep van twintig in Hamburg en dacht dat er een overeenkomst werd bereikt, dat zal voldoen aan het panel van experts, die de Amerikanen leg al de problemen die Rusland, naar hun mening, behoeften verduidelijking, en onze experts geven ze uitleg, – merkte het hoofd van de russische depodesta. Zie ook

Als Rusland werd beschuldigd van inmenging in de Aangelegenheden van andere Staten. – Nu komt het onderzoek naar de vergiftiging in Salisbury, en het publiek is er ook geen transparante informatie. Hij zei dat Moskou had zich bereid verklaard om te reageren “op alle vragen die kunnen ontstaan bij het Amerikaanse leiderschap op dit onderwerp”. Maar niets van dat krijgt het publiek de aanhoudende beschuldigingen dat bleek dat Rusland heeft inderdaad ingegrepen, maar ze zijn nog niet in staat om te zeggen of dit effect van de interventie op de uitslag van de verkiezingen, enzovoort. Zie ook

Als Rusland werd beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. – Er werd aangekondigd dat het volledige verslag zal worden ingedeeld omdat het bevatte gevoelige informatie.”

Hoe het systeem werkt

Lavrov aan herinnerd dat hij is geweest in de ONS veel tijd. Maar een paar dagen na de top, onder druk van degenen die geloven dat de AMERIKAANSE regering mag niet leiden met Rusland geen dialoog over cyber security, besloot het uit te stellen”. Dit is aangegeven door de Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie, Sergej Lavrov, in een interview aan de journalist Larry king op de lucht van de TV-zender RT.