Buitenland

Lavrov: Rusland zou willen om te onderhandelen met de Verenigde Staten over de hervatting van de communicatie over complexe onderwerpen

Assistent van de President van de russische Federatie Vladislav Surkov en de AMERIKAANSE speciale gezant naar Oekraïne Kurt Volker meerdere keren bijeengekomen, maar tot nu toe geen significante vooruitgang heeft niet bereikt want bij elke ontmoeting met hun russische collega ‘ s, de Amerikanen proberen om radicaal te herzien Minsk overeenkomsten die ten grondslag liggen aan de consensus over de oplossing van de oekraïense crisis. “Dus laten we proberen om realistisch te zijn. “Op een gegeven moment, de Verenigde Staten eenzijdig terug te trekken van het Verdrag betreffende de beperking van het anti-ballistic missile systems, zei hij. © Valery sharifulin/TASS

MOSKOU, 14 juli. Zie ook

Wat is er bekend over de aanstaande bijeenkomst van Poetin en trump

“Als we terugkeren naar de vraag hoe wij denken dat de ideale uitkomst van de vergadering, idealiter zouden we graag een cv-kanalen van communicatie voor alle complexe vraagstukken waar onze standpunten uiteenlopen, zodat we kunnen werken aan de toenadering van onze benaderingen voor het oplossen van deze problemen, zei Lavrov. Maar we blijven aan het werk, en ik hoop dat we dit probleem bespreken in Helsinki,” – zei Lavrov. “Als de President van Rusland Vladimir Poetin herhaaldelijk zei in zijn toespraken, met inbegrip van in de voorkant van het Amerikaanse publiek, het begon verslechtering met het feit dat de Verenigde Staten begon te begrijpen dat er in Rusland wilt hebben hun eigen mening over hoe de bouw van ons land en het waarborgen van de veiligheid en voor het organiseren van de ontwikkeling,” zei hij. Moskou idealiter zou willen onderhandelen met Washington tijdens de top in Helsinki op 16 juli op de hervatting van de communicatie-kanalen van de complexe problematiek. Ik geloof nu dode, gewonden en mensen die werden gedwongen hun huizen te ontvluchten, een paar honderd duizend meer dan de slachtoffers als de hierboven genoemde programma ‘s”, – merkte Lavrov. “Hetzelfde kan gezegd worden met betrekking tot Syrië. Eind juni werd gemeld dat Lavrov en Pompeo kunnen ontmoeten elkaar in de voorkant van de russisch-Amerikaanse top. “Ik denk niet dat de Verenigde Staten nastreven van een dergelijk doel, maar als je kijkt naar de feiten, het is duidelijk dat er is wat er is gebeurd,” – zei het hoofd van depodesta. “Als beleefde mensen, we gingen om hen te ontmoeten,” – zei het hoofd van de russische depodesta. Saddam Hussein is een dictator Muammar Gaddafi was een dictator. /TASS/. We hebben geen vooraf vastgestelde agenda, maar natuurlijk, er zijn zaken die we moeten bespreken,” – zei de Minister. Maar, zo zei de russische Minister van buitenlandse zaken, de AMERIKAANSE Minister van buitenlandse zaken zei in een telefonisch interview dat door de drukke agenda is niet in staat om vast te houden zoals een vergadering. De toespraken van de Minister van buitenlandse zaken met de AMERIKAANSE Minister van staat

De russische Minister van buitenlandse zaken zei ook dat zijn ontmoeting met de AMERIKAANSE Minister van buitenlandse zaken Michael Pompeo zal worden gehouden in parallel met de besprekingen tussen de twee leiders. ONS acties in het midden-Oosten

De Verenigde Staten, het bevorderen van democratie in het midden-Oosten, mag niet gedragen dwaas, gelooft Lavrov. – Daarnaast moeten we om te communiceren over onderwerpen waar we effectief kunnen samenwerken in het belang van ons land en de gehele internationale gemeenschap, bijvoorbeeld op vraagstukken van strategische stabiliteit.”

Volgens hem zijn de top kan geslaagd genoemd worden als de vertegenwoordigers van de russische Federatie en de Verenigde Staten zal beginnen te communiceren normaal. Maar deze communicatie kanalen werden gebruikt om te communiceren over zeer belangrijke zaken, zoals de bestrijding van terrorisme en drugshandel, energie, cyber security, dat de situatie in Afghanistan en andere regionale conflicten”. Volgens hem is het besluit van het Bondgenootschap geven slechts een doel – om te vullen de rangen en verder het naderen van de grenzen van Rusland. Volgens sommige analisten, vervolg Lavrov, “ONS” zou geïnteresseerd zijn in het behoud van de chaos in de regio in staat is “om te vissen in troebel water”. “Daarnaast is er een kanaal van communicatie in de Oekraïne. De beantwoording van de vraag over het eventuele succes van de russisch-Amerikaanse top, hij merkte op dat hij ontvangt een salaris van niet optimistisch of pessimistisch, en voor de echte kijk op de dingen. De verenigde staten kwam uit vele internationale overeenkomsten en is een poging tot herziening van de wereld orde.”

Dan Rusland gesuggereerd dat de ondeelbaarheid van de veiligheid van de juridisch bindende, “maar de NAVO-leden weigerde, zeggende dat de wettelijke garanties voor hun veiligheid, van het land tot de NAVO,” Lavrov opgeroepen. “Dit betekent niet dat we willen rechtvaardigen de dictators, maar het is noodzakelijk dat, voordat u zich in een avontuur, je wilt er alles aan doen om niet roekeloos te gedragen. – Rusland wordt beschouwd met betrekking tot haar duizendjarige geschiedenis, tradities, nationale karakter, waarden, met inbegrip van de waarden van de Orthodoxe, de geestelijke, heeft zij het recht om deel te nemen in de aanpak van deze problemen.” “Samen met alle-en met universeel respect voor het internationaal recht, maar het moet in staat zijn om te spreken voor mezelf, zei hij. “Om terug te kijken op het verleden van deze regio. Integendeel, we zijn samen met hen hebben de wens geuit om te vernietigen de scheidslijn.”

Op de vergadering van Poetin en de bazuin zal worden vertalers

Vladimir Poetin begrijpt engels, maar op een bijeenkomst in Helsinki met Donald trump in één-op-één zal worden bijgewoond door vertalers, zei Lavrov. Maar we moeten het hele plaatje te zien en realiseren van de waarde van de demonstratie van hun morele principes alleen maar omwille van de demonstratie van morele principes.”

De verslechtering van de dialoog met de Verenigde Staten

De dialoog met de VS en het Westen in het Algemeen verslechterd in het moment waarop ze besefte dat Rusland wil haar visie op de veiligheid, zei Sergej Lavrov. Bij het specificeren van de vraag van de journalist, of het nu om een vergadering van de assistenten van de Minister van buitenlandse zaken, Lavrov zei: “Op het moment dat het ons voorgesteld een dergelijk format (één-op-één – ca. – Deze, door de manier, begon het revisionisme dat we vandaag de dag zien. Degenen die vernietigd Irak en Libië en nu proberen om uit te nodigen de internationale gemeenschap verantwoordelijkheid te delen in de aanpak van de migrant crisis, niet voor jezelf maken geen conclusies worden getrokken en besloten om Syrië naar dezelfde toestand,” – zei de Minister. – We wilden de stem van Rusland werd gezien als de stem van een gelijkwaardige partner”. – Wij veroordelen de schendingen van mensenrechten en het internationale humanitaire recht, wie deed de regering, de oppositie of tussenliggende het buitenland. Parallel aan de top van de presidenten, die voor een start, ze willen besteden één-op-één, zullen we ook een vergadering te houden met Pompeo en ambassadeurs van onze landen, en bespreken de problemen die ze wilt verhogen de vertegenwoordigers van Rusland en de Verenigde Staten. Maar vergelijk het lijden van de volkeren van Irak en Libië respectievelijk, met deze twee dictators, en vandaag, na de interventies, die in strijd zijn met internationale wet gehouden in deze landen, de VS en de NAVO. “President Poetin begrijpt engels, maar dat zijn gedachten werden overgebracht, zijn zo nauwkeurig mogelijk, hij geeft de voorkeur aan het gebruik van de diensten van vertalers” – zei de Minister. TASS)”. “Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie, de Amerikaanse en de algehele Westerse invloed op wat er gebeurt in Rusland was zeer groot, en de verenigde staten waarschijnlijk dacht dat nu de russische leiderschap volg de Westelijke lijn in alles, – vervolgde de Minister. Het hoofd van het russische Ministerie van buitenlandse zaken wees alleen op afzonderlijke vergaderingen van de diplomaten en militairen, voornamelijk op Syrië. Zoek een manier rustig aan de bevordering van democratische verandering, als de Verenigde Staten deden het in vele landen in dezelfde regio, en ik hoef niet eens naar de lijst van hen was, zei de Minister. Zie ook

Het Kremlin is gebleken dat de indeling van de vergadering Poetin en trump

Hij betreurde de huidige stand van de bilaterale betrekkingen. “Het is een schending van een ander principe dat de NAVO goedgekeurd in het kader van de OVSE-toppen – niet naar Europa te redden van de scheidslijnen en bevorderen ze naar het Oosten, zei de Minister. Beloften voor de veiligheid

Volgens Lavrov, op het eerste iedereen was aan het praten over de inzet van het principe van ondeelbare veiligheid, volgens welke geen enkel land mag de versterking van de veiligheid in de kosten van het verzwakken van de veiligheid van anderen. Kijk naar wat de werkelijkheid op ons te wachten”, – gesloten het hoofd van de russische depodesta. Dit is aangegeven door de Minister van buitenlandse Zaken van Rusland, Sergej Lavrov, in een interview aan de journalist Larry king op de lucht van de TV-zender RT. “Bijna alle communicatiekanalen vastgesteld over de afgelopen 10 jaar zijn bevroren, de Minister herinnerde. Zie ook

“Ontlading 2.0”: de wereld is wachten op de eerste officiële vergadering van Poetin en trump

“Ja, ik zal er zijn, als AMERIKAANSE Minister van buitenlandse zaken Pompeo, met wie we hebben meerdere malen gesproken over de details van de vergadering in Helsinki.