Buitenland

Lavrov besproken met de voormalige President van Madagaskar russisch-Ariary van verbinding

Lavrov benadrukte ook dat de eigen bijdrage van Ratsiraka aan de versterking van de bilaterale betrekkingen en wees op de noodzaak van verdere inspanningen uit te breiden handel-economische en humanitaire samenwerking. “Op zijn beurt Ratsiraka gaf een hoge beoordeling van de russische buitenlandse beleid, de inspanningen van ons land op de vorming van een polycentrische wereld, de perfecte omstandigheden voor een veilige en duurzame ontwikkeling van alle landen tegen acute mondiale uitdagingen, de release van conflicten op het Afrikaanse continent,” – zei op Smolensk-plein. De Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Lavrov voldaan op vrijdag met de voormalige President van Madagaskar Didier Ratsiraka, die in Moskou op een privé-bezoek. “Tijdens het gesprek werd gekenmerkt door positieve dynamiek van de ontwikkeling van traditioneel vriendelijke russische-Ariary van relaties in diverse velden, het belang van het bouwen van veelzijdige samenwerking, met inbegrip van regelmatige inter-parlementaire uitwisselingen, de vergaderingen van vertegenwoordigers van de politiek en het bedrijfsleven”, – zei in depodesta. /TASS/. Dit is vermeld in het bericht van het Ministerie van buitenlandse zaken. MOSKOU, juli 13.