Buitenland

Lavrov besproken met de Secretaris-Generaal van de SCO, de versterking van de rol van bedrijven in de wereldwijde en regionale Zaken

De Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Lavrov besproken vrijdag bij Secretaris-Generaal van de Shanghai cooperation organization (SCO) Rashid Alimov, het probleem van de versterking van de rol van ondernemingen in de wereldwijde en regionale Zaken. Dit is vermeld in het bericht van het Ministerie van buitenlandse zaken. Lavrov ook gepresenteerd Alimov teken van het ministerie van buitenlandse zaken van Rusland “Voor de bijdrage aan de internationale samenwerking”, die werd toegekend “voor een actieve en vruchtbare werken aan de ontwikkeling van de SCO activiteit, het versterken van de vriendschap en begrip tussen de Lidstaten van de organisatie en hun mensen.” MOSKOU, juli 13. “Er was een uitvoerige uitwisseling van standpunten over de prioriteiten voor de verdere promotie van het gehele bereik van de samenwerking in de SCO kader, een versterking van de rol van ondernemingen in de regionale en mondiale Zaken”, – benadrukt in dipvedomstva. /TASS/.