Economie

In de Krim opende het eerste tankstation voor elektrische auto ‘ s

De eerste laadpaal voor elektrische auto ‘ s geopend in Sevastopol op vrijdag, vertelde verslaggevers tijdens de openingsceremonie, de Gouverneur Dmitry Ovsjannikov. Dit alles spreekt tot het verhogen van de kwaliteit van de infrastructuur van Sevastopol”, zei hij. © Sergey Karpov/TASS

SEVASTOPOL, 13 juli. Zie ook

Het Ministerie van industrie en handel voorspelt een mogelijke toename van het aandeel van elektrische voertuigen tot 1-1,5% in 2020

Het aandeel van elektrische auto ’s in de totale verkoop van auto’ s in Rusland tegen 2025 zou oplopen tot 5%

Poetin: elektrische auto ‘ s zijn inferieur in milieuvriendelijk aardgas voertuig

“Dit is het eerste tankstation in de Krim, waar u kunt opladen van uw elektrische auto. Zoals gerapporteerd door de Directeur van “de Krim-olie” (komt in de groep van bedrijven “TPP”) Andrey Oleynik, nu in Sevastopol, ongeveer 10-15 EVS in rekening te brengen, terwijl u thuis bent. /TASS/. Hij voegde eraan toe dat in de eerste drie maanden, de eigenaren van elektrische auto ‘ s kunnen “tanken” hun auto ‘ s gratis. De stad kocht een groot aantal van trolleybussen elektrifizierung, aankoop van bussen op gas. Voor Sevastopol, dit betekent dat wij zijn ook niet ver van hoge technologie.