Buitenland

Het Kremlin hoopt dat Washington zal de politieke wil om het normaliseren van de betrekkingen met Rusland

MOSKOU, juli 13. /TASS/. Dit werd gemeld door de druk Secretaris van de President Dmitry Peskov in een interview op TV-zender RT. “Je weet dat Rusland niet de initiator van een ineenstorting van het hele scala van onze relaties”, – aldus de vertegenwoordiger van het Kremlin. Zie ook

“Ontlading 2.0”: de wereld is wachten op de eerste officiële vergadering van Poetin en trump

“We hopen dat iedereen heeft op zijn minst enige basiskennis van de politieke wil voor het bereiken van een normalisering van de relaties zal worden getoond”, zei hij. “Hier, in plaats van, zullen we ons richten op de vergelijking van de positie van het articuleren van elkaar om te bevestigen of te ontkrachten angsten van elkaar op een aantal van de problemen,” verklaarde hij, eraan Herinnerend dat de relaties van de twee krachten zijn in een zeer slechte staat. Peskov benadrukt dat in het kader van de komende top van Helsinki van de leiders van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump ‘ s word Torg “totaal ongepast”. Het Kremlin hoopt dat de VS zou zijn politieke wordt door het begin van de normalisering van de betrekkingen met Rusland.