Buitenland

Het Kremlin hoopt dat trump zal blijven herhalen “mantra” over de “terugkeer van de Krim”

Op zich is de constante herhaling van de woorden over respect van sommige besluiten met de terugkeer van de Krim in Oekraïne, die het geluid van de lippen van de Westerse leiders Poetin verklaarde dat “het is absoluut onlogisch en zinloos mantra”. Volgens hem zijn er in deze lijn moet in gesprek met de West. “Een weg naar nergens, dat betekent niets ooit zal zijn”, – zei de vertegenwoordiger van het Kremlin. “We zijn nog nooit gedragen en draag geen roze bril, maar we hopen natuurlijk,” zei hij in antwoord op de vraag, is hij op zoek in het Kremlin op dit gedrag troef. Over de druk Secretaris van de russische President Dmitry Peskov zei in een interview met RT. /TASS/. MOSKOU, juli 13. Het Kremlin hoopt dat de President van de VS Donald trump kan een politicus die zal blijven herhalen “mantra” dat Rusland de terugkeer van de Krim in Oekraïne.