Sport

Het hoofd van de Vereniging van franse fans niet op de trein en besloten dat het beter is om te overwegen Petersburg

Petersburg regionale informatie centrum TASS. De Voorzitter van de organisatie van de fans van Frankrijk Ervi Mugen miste donderdag de trein van St. SAINT PETERSBURG, 13 juli. Dit vertelde hij TASS. Petersburg 14 Jul teams Engeland en België zullen een wedstrijd spelen voor de derde plaats. Hij voegde toe dat hij voordat hij in staat was om naar de Peterhof. /TASS/. Petersburg, was om deel te nemen aan het evenement door de teleconferentie van St. Het werd bijgewoond door het hoofd van de fanclub van het kroatische team Tomislav Milic. Mugino, te wijten aan het feit dat hij bleef in St. De Fransman zei dat hij zou gaan naar Moskou met de trein op vrijdag avond. Eerder werd gemeld dat volgens het state Museum – reserve “Peterhof”, tijdens het kampioenschap werd bezocht door vele fans uit de hele wereld. Op vrijdag, TASS vond plaats met een druk op de conferentie gewijd aan de resultaten van het werk van de ventilator van de ambassades in de steden gastheer van de world Cup en het voorbereiden van de fans voor de laatste wedstrijd. Petersburg naar Moskou, waar op 15 juli in het nationale team spelen tegen Kroatië in de finale van de world Cup, te wijten aan het feit, dat hij besloot op een dag om te verblijven in de stad om de bezienswaardigheden te zien. “Er zijn een heleboel interessante dingen, ik heb niet veel tijd, maar ik probeer om het maximale aantal plaatsen,” zei hij, eraan toevoegend dat het was zijn eerste bezoek aan de stad aan de Neva. De finale tussen de nationale teams van Kroatië en Frankrijk zal worden gehouden in Moskou op 15 juli in St. De world Cup vindt plaats in Rusland vanaf 14 juni tot en met 15 juli. Want het is één van de belangrijkste steden van Rusland, waarbij het belangrijk is om te bezoeken,” zei Mugen. “Ik heb geen trainen gisteren [donderdag], omdat we hebben besloten om hier [in Petersburg] voor een andere dag.