Economie

Het hoofd van de tak PFR in Moskou genoemd redelijke project op pensioen wijzigingen

MOSKOU, juli 13. Volgens hem is deze kwestie “altijd was er een strijd tussen twee taken: enerzijds wilde drastisch verhogen van het niveau van de pensioenen, aan de andere kant, was bang om te verhogen de lasten voor het bedrijfsleven”. En dit level is anders is het onmogelijk te verhogen, geen geld,” zei hij. “Dus het is altijd stond op. Ik gezicht elke keer met dit standpunt: zodra de pensioengerechtigde leeftijd, mensen zullen sterven. In het bijzonder, het zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). Volgens de prognose, Minister-president Dmitry Medvedev, te wijten aan de verandering in het pensioenstelsel, de aow wordt jaarlijks stijgen met ongeveer 1 duizend roebels. Een positie die de overheid, is al redelijk”, zei hij vrijdag op een vergadering van de Federale club van de supporters van “Verenigd Rusland”, gewijd aan de bespreking van het initiatief van het Kabinet. De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk. Vandaag is het de uitdaging om aanzienlijk verhogen van het niveau van de pensioenvoorziening. De regering van bill

Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel. /TASS/. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. Branch Manager van het pensioenfonds van de russische Federatie in Moskou en Moskou streek Andrey Andreev genoemd redelijke regering het wetsvoorstel tot wijziging van de pensioenwetgeving. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

“Dit probleem wordt periodiek verhoogd. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. “Ik zie niet in wat verschrikkelijk in het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, zal het document worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. Goed, laten we deze de pensioengerechtigde leeftijd, dat men geloofde, dat hij stierf op de leeftijd van 60 en 65 jaar ten minste,” voegde Andreev, met de mededeling dat hij “al twee jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar voelen zich niet oud”.