Economie

Gazprom heeft al 66% van het offshore gedeelte van de turkse stream

Bovendien, de vergadering ging over de projecten die worden uitgevoerd door “Gazprom” in Servië. Zie ook

De gas pijplijn “turkse stream”. Dossier

Op vrijdag in Sint-Petersburg gastheer van een werkvergadering van de Voorzitter van de Raad van PJSC “Gazprom” Alexey Miller en buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Republiek Servië in de russische Federatie slavenko Terzic, waar Miller had hem op de hoogte over de voortgang van de bouw van de pijpleiding voor gas “turkse stream”. Het offshore gedeelte van de turkse stream onder de Zwarte zee naar de turkse kust. De eerste lijn zal worden ontworpen voor de turkse markt, de tweede voor de levering van gas en landen in zuid-en zuidoost-Europa. Volgens voorlopige gegevens, van 1 januari tot en met 12 juli 2018 het volume van gas exporteren naar Servië bedroeg 1,2 miljard kubieke meter, dat is 5.3% meer dan in 2017. De capaciteit van elke line – 15,75 miljard kubieke meter gas per jaar. In het bijzonder ging het over de export van russisch gas naar Servië. Gazprom gestart met de bouw van het offshore gedeelte van de gas pijplijn “turkse stream” in mei 2017. MOSKOU, juli 13. De lengte is 930 km. Eerder, Molenaar was op de hoogte dat het gas op de tweede regel van de “turkse stream” in het begin van 2020 zal in staat zijn om te gaan door het gas transport systemen van Bulgarije, Servië en Hongarije. /TASS/. Volgens hem waren er twee belangrijke opties in overeenstemming met de procedures in de Europese Unie en de Europese Commissie. “Gazprom” nu in twee threads gelegd meer dan 1230 km leidingen van de gas pijplijn “turkse stream”, dat is 66% van de totale lengte van de offshore-sectie. zal worden gebouwd in het binnenland doorvoer (tweede) draad van de turkse grens met de naburige landen met een lengte van 180 km. De partijen gesproken over de problemen van de bilaterale samenwerking. Ook op de vergadering werd gesproken over de voortdurende servische kant maatregelen om de ontwikkeling van het nationaal transmissienet. Om verder te gaan met de levering van gas is gepland voor het einde van 2019. Als potentiële markten, riep hij Griekenland, Italië, Bulgarije, Servië en Hongarije. Eind mei, Gazprom en de regering van de turkse Republiek het Protocol ondertekend op het landgedeelte van de doorvoer van gas pipeline “turkse stream” russische gas voor de Europese consument. Plaatsvervangend Voorzitter van de Raad van bestuur “Gazprom” Alexander Medvedev zei dat het bedrijf in de nabije toekomst om uiteindelijk bepalen de route van de tweede pijplijn “turkse stream” te leveren en landen in zuid-en zuidoost – Europa. Dit is vermeld in het bericht van het russische gas holding.