Sport

Franse fans worden niet geconfronteerd met de problemen in Rusland tijdens uw verblijf op de world Cup

Dit op een persconferentie in TASS zei de Voorzitter van de organisatie van de fans van Frankrijk Ervi Mugen. In het toernooi de finale, die zal worden gehouden in de hoofdstad stadion Luzhniki” zal spelen de teams van Frankrijk en Kroatië. Morgen op het rode plein, we voldoen aan onze fans om te praten over de voorbereidingen voor de wedstrijd.”

Het wk zal eindigen op 15 juli. Verblijf franse fans in Rusland tijdens de world Cup werd niet bezwaard door enige problemen. De voorbereiding voor de finale van het kampioenschap voor ons is een relatief nieuwe ervaring voor 20 jaar hebben we voor de derde keer de finale bereikt van het wk. /TASS/. – We hadden geen problemen tijdens zijn verblijf in het land. MOSKOU, juli 13. “Ik wil feliciteren met Rusland op het succesvolle verloop van het kampioenschap – zei Mugen.