Sport

FC “Sochi” trainen op de velden, waarop de nationale teams zich aan het voorbereiden voor de world Cup

– Petersburg “Dynamo” klaar is met het kampioenschap van de FNL seizoen 2017/18 op de zesde plaats. Al deze opdrachten hebben voltooid deelname aan het kampioenschap. Dit werd gemeld aan de journalisten op vrijdag de Vice-Gouverneur van de regio Krasnodar Nikolaj Doluda, die was belast met de voorbereiding en organisatie van het kampioenschap door de administratie van de regio. De world Cup loopt van 14 juni tot 15 juli, zes wedstrijden werden gehouden in het stadion “Fisht” in Sochi. Eerder werd bekend gemaakt over het verplaatsen van de club Football national League (FNL) “Dynamo” uit St.-Petersburg naar Sochi. “We verhuisd naar de club uit Sint-Petersburg. Gisteren zijn ze begonnen aan het organiseren van de opleiding op het terrein “Adler-1 en Adler-2,” zei Doluda. Hij voegde eraan toe dat het trainingskamp in Anapa, Gelendzhik en Sochi, waar het nationale team leefde altijd, zullen worden overgedragen aan sport-scholen en afdelingen in staat zal zijn om de betrokkenheid van de lokale bevolking. KRASNODAR, 13 juli. Het gerenoveerde stadion “Kuban” zal spelen in een “Vintage” (voorheen het team kreeg de naam “Kuban” zal spelen in het professionele Voetbal League). /TASS/. Het was nodig voor de wederopbouw van het media center, te hervormen het systeem van engineering communicatie, bouwen extra staat voor 4 duizend zitplaatsen (capaciteit steeg met ongeveer 10%) en voor het uitvoeren van andere werken. Voetbal club “Sochi” zal worden gebruikt als training tuin velden waar getraind nationale teams tijdens de world Cup. Voor de aanleg of reconstructie van elk van deze gebieden nam 140-150 miljoen roebel. De club omgedoopt tot “Sochi”. In de regio Krasnodar gebaseerd teams van Spanje (in Krasnodar), Brazilië en Polen (Sochi), Rusland (Anapa), Ijsland en Zweden (in Noumea). Voor de reconstructie van het stadion “Fisht” werd uitgegeven in de hele 6 miljard.