Sport

FC “Rubin” heeft beëindigd het contract met de zweedse verdediger bergström

“Emil bergström laat Rubin. In de “Rubin”, de verdediger speelde 17 wedstrijden en scoorde een doelpunt. Vanaf 2017 2018, de Zweed speelde voor het Zwitserse grasshopper op de lening. Over deze rapporten een druk op de service van de Kazan club. Voetbal club “Rubin” met wederzijdse instemming beëindigd het contract met de zweedse verdediger Emil Bergstrom. Het nieuwe seizoen begint op 28 juli. Wij danken Emil voor de tijd doorgebracht in onze club en wensen hem succes in zijn verdere carrière”, – vermeld in het bericht. Het contract met de zweedse verdediger beëindigd met wederzijdse toestemming. Bergstrom verplaatst naar Kazan team in de winter van 2016. In het seizoen 2017/18 de Kazan-team nam de 10e plaats in het kampioenschap russische voetbal Premier League. TASS, 13 juli.