Sport

FC “locomotief” speelden remise met de Oostenrijkse “Wolfsberg” in een vriendschappelijke wedstrijd.

Hun volgende wedstrijd in de camp, die zal duren tot en met 22 juli, de railwaymen speelt op 17 juli tegen de nederlandse “Vitesse”, waarvan de belangrijkste coach is de russische coach Leonid Slutsky. TASS, 13 juli. De vergadering zal gehouden worden in Nizhny Novgorod, aanvang om 21:30 GMT. In de laatste vergadering van het kamp “de locomotief” speelt met de turkse “Akhisar” op 21 juli. De russische voetbalclub “Lokomotiv” gespeeld te tekenen met de Oostenrijkse “Wolfsburg” met de score 0:0 in hun openingswedstrijd op het tweede kamp van de opleiding, die plaatsvindt in Oostenrijk. Seizoen-2018/19 voor de “de Locomotief”, die werd de winnaar van de vorige kampioenschap van Rusland, zal beginnen op 27 juli met een wedstrijd om de super Cup tegen CSKA Moskou.