Sport

FC de “Rotor”, is het nog niet eens over een instructie “Volgograd-de Arena” vanwege de prijs

De eerste ronde van het seizoen-2018/19 begint op 17 juli. De eerste thuis wedstrijd, de “Rotor” is gepland voor 22 juli, het team zal spelen met de “Straal” van Vladivostok. Over deze TASS werd mij verteld aan de telefoon van de Directeur-Generaal van de Volgograd team Andrew Reketchinski. Natuurlijk, de prijs is minder dan 12 miljoen roebels per wedstrijd, maar nog steeds te hoog,” – zei Reketchinski. Kan niet bellen, maar het is erg groot. Club “Rotor”, meent een te hoge prijs voor de thuiswedstrijden van de nationale Voetbal Competitie (FNL) op de “Volgograd-Arena”. Ik denk dat we het eens kunnen worden over het verminderen van de prijzen en beslissen over de kwestie volgende week”, -, concludeerde de gesprekspartner van de TASS. “Terwijl we aan het onderhandelen. “In het financieel plan voor de voorstellingen in het nieuwe stadion zijn we niet helemaal goed – de prijs is te hoog. Echter, omwille van de problemen van de clubs PFL-licenties Volgograd team behouden hun plaats in de FNL volgende seizoen. /TASS/. SAINT PETERSBURG, 13 juli. Op de “Volgograd-de Arena” het is al vier wedstrijden in de groepsfase van het wk: Engeland – Tunesië (2:1), Nigeria – Ijsland (2:0), Saoedi – Arabië, Egypte (2:1), Polen – Zweden (1:0). Vorig seizoen in FNL “Rotor” heeft ingenomen 17-e plaats en, volgens de regels van de wedstrijd, moest vliegen in de Professionele football League (PFL). Wij willen spelen in de nieuwe arena, maar in de juiste hoeveelheden.