Sport

FC Baltika is gebaseerd op de regio in het centrum van Kaliningrad

“Tickets voor games we doen niet verkopen, maar we hebben een programma van club kaarten, en we geloven dat we zullen spelen op het nieuwe stadion. “Er is een Algemeen probleem [van de kosten van het stadion] alle clubs en de beheermaatschappij, dus het moet worden aangepakt centraal. Later in het regionale Ministerie van fysieke cultuur en sport vertelde de TASS over de onderhandelingen voor de overdracht van het stadion “Rostov – arena” in de regionale eigendom. We hebben lang zorgen gemaakt over dit,” – zei Lapsa. /Offset. TASS Rustam Sharafutdinov/. De kosten van een spel, volgens de lokale media, “Rostov – Arena” ligt op ongeveer 3 miljoen roebels, en “de Olympus-2″ het spel kost de club van 400 duizend roebels. Echter, om daar te spelen tegen elke prijs niet helemaal goed”, – gesloten Lepsa. “Baltika” is in de national Football League (FNL). Ons dit probleem in de meest ongerust en bezorgd over de cijfers, die zijn nog steeds onofficiële, niet bij ons passen, – zei Lapsa. Eerder, het hoofd van de Raad van Bestuur van “Baltika” Alexander Shenderyuk-Zhidkov gemeld dat de kosten voor een wedstrijd in het stadion “Kaliningrad”, dat is gebouwd voor de world Cup, terwijl hij in de Federale eigendom zal een bedrag van 2 miljoen roebels. “We zijn nog niet ontvangen van de officiële kosten van het huren van het stadion. Algemeen Directeur van de Volgograd “Rotor” Andrew Reketchinski gemeld dat de club heeft nog niet overeengekomen voor het hosten van de wedstrijden van het kampioenschap van Duitsland gebouwd voor de world Cup “Volgograd-de Arena” als gevolg van de buitensporige, naar zijn mening, de prijs van de huur. Stadion in Kaliningrad, geopend in mei 2018, met een capaciteit van 35 015. Het probleem was altijd net de dichter bij het kampioenschap, het meer actief is besproken. Voetbal club “Baltika” rekent op de hulp van de autoriteiten van de regio Kaliningrad in de kwestie van de betaling van de huur van het stadion “Kaliningrad” in het seizoen 2018/19. en Daduna

“Baltika” is van plan om te beginnen met een nieuw seizoen van het FNL in het stadion “Kaliningrad”

De Gouverneur van Kaliningrad “Baltika” moeten de leider van het FNL in het komende seizoen

FC “Baltika” zal worden gepresenteerd door de nieuwe hoofdsponsor voor de eerste wedstrijd van het seizoen

De Algemeen Directeur van het organiserende Comité “Rusland-2018” Alexei Sorokin had al eerder verteld TASS dat de world Cup stadions in Volgograd, Yekaterinburg, Kaliningrad, Nizjni Novgorod, Rostov-on-don, Samara en Saransk, waarvan de bouw betrokken de Federale staat unitaire enterprise “Sport-Engineering”, ten minste tot het einde van het jaar zal worden uitgevoerd door de organisatie, en vervolgens geleidelijk te verplaatsen naar de regio ‘ s. Stadion In Kaliningrad

© Vitaly kan geen/TASS

MOSKOU, juli 13. Back-arena “Baltika” is hetzelfde stadion met een capaciteit van 14,5 duizend toeschouwers en is gecertificeerd voor het uitvoeren van de wedstrijden van de FNL. Eerder werd gemeld dat “Rostov” zal blijven spelen bij hun oude stadion “de Olympus-2” vanwege de dure huur voor gebouwd voor de world Cup “Rostov-Arena”. – Zeker, we rekenen op de bijstand van de autoriteiten van de regio Kaliningrad, en zo ons helpen in deze zaak.”

Zie ook

FC “Baltika” heeft contracten getekend met Cherchesov, Jr. Over deze TASS Algemeen Directeur van de club Teimuraz van Lepsa.