Economie

De UK introduceerde de EU-positie van Londen over de financiële kant Brexit

“Minister Hammond gepresenteerd aan de Ministers de voorstellen van de Britse regering. We moeten voor het uitvoeren van een grondige analyse van alle Britse White book (strategieën voor Brexit), dan zullen we in staat zijn om commentaar te geven op deze voorstellen,” – zei Dombrovskis. Dit werd gemeld, het Plaatsvervangend hoofd van de Europese Commissie voor de Euro en de sociale dialoog Valdis Dombrovskis. BRUSSEL, 13 juli. De britse Minister van Financiën Philip Hammond werd gepresenteerd op een vergadering van de Raad van de EU op vrijdag in Brussel, Londen ‘ s positie in de financiële en bancaire kant van de onderhandelingen over het invoeren van het Verenigd Koninkrijk uit de gemeenschap (Brexit). /TASS/.