Sport

De servische voetballer van Dugalic verplaatst naar Enisey

Gritsayenko aangehouden voor zuid-italianen tien wedstrijden in de Premier League van afgelopen seizoen. Daarnaast is de Krasnoyarsk club heeft toegevoegd op 23-jarige Centrale verdediger Alex Gritsaenko, welke erfpacht verplaatst van de “Krasnodar” voor één seizoen. Vorig seizoen, Dugalic gehandeld in “Tosno” van de Leningrad oblast, die werd de winnaar van de Beker van Rusland van een seizoen-2017/18. TASS, 14 juli. In de overgangs-wedstrijden voor het recht om deel te nemen in de Premier League-club uit Krasnoyarsk beat “Anzhi” met de account 3:0, 3:4. In het seizoen 2017/18 “Jenisej” onder leiding van Dmitry Alenicheva nam de derde plaats in de superioriteit van het Voetbal van de national League (FNL). De speler heeft gespeeld in het winnen van 71 wedstrijden en scoorde vier doelpunten. Enisey speelt in de hoogste russische divisie voor de eerste keer in haar geschiedenis. Over deze rapporten een druk op de service van de club. De servische verdediger Rada, Dugalic verplaatst naar Krasnoyarsk club van het russische voetbal Premier League (RFPL) “Jenisej”. De overeenkomst met de 25-jarige voetballer is ontworpen voor twee jaar.