Economie

De senatoren voorgesteld om een geografische aanduiding, het object van intellectuele eigendomsrechten

Als het product is alleen een geografische aanduiding in de naam, niet alle stadia van de productie moet plaatsvinden in de regio. Een groep van leden van de Raad van de Federatie wordt geleid door de luidspreker Valentina Matviyenko heeft voorgelegd aan de Doema een factuur onder die geografische aanduidingen kunnen worden herkend als object van intellectuele eigendomsrechten. Dus, in het geval van wijn 15% van de druiven afkomstig zijn uit een andere regio. Op vrijdag meldde de persdienst van het hogerhuis van het russische Parlement. Zoals opgemerkt in de pers service, een van de meest effectieve juridische mechanismen voor de bevordering van de territoriale merken wordt beschouwd als “het gebruik van dergelijke middelen van de individualisering als een benaming van oorsprong van de goederen”. Onder de andere sponsors zijn de senatoren van Ilyas Umakhanov, Zinaida dragunkina, liliya biedt Gumerova, Sergey Fabriek, en de Doema Plaatsvervangend hoofd van de Doema Comité inzake de bouw en de wetgeving Pavel Krasheninnikov. /TASS/. Het initiatief is bedoeld om te helpen bij de regio ‘ s bevorderen de merken, de titel van een geografische referentie – “Bashkir honing”, “Tula peperkoek”, enz. Deze status in de russische wetgeving is al vastgelegd, echter, het gebruik impliceert dat het product is geheel geproduceerd in een bepaalde regio. MOSKOU, juli 13. Het voorstel tot wijziging van het Burgerlijk wetboek van de russische Federatie. Volgens de tekst van het wetsvoorstel, “een geografische aanduiding kan worden geregistreerd door één of meer burgers, rechtspersonen of verenigingen van personen”.