Sport

De russische ploeg won de super bowl football legends

In de wedstrijd voor de derde plaats nationale team van Portugal met de score 7:5 versloeg het team van de Sterren van de wereld van het voetbal. Super legends werd gehouden in de indeling van de traditionele legends Cup. Award voor bijdrage aan de ontwikkeling van het voetbal werd toegekend aan de franse verdediger Laurent Blanc, is de wereldkampioen van 1998. De vijfde plaats ging naar team Duitsland, die versloeg de nationale ploeg van Amerika met een score van 12:9. Dmitry Alenichev

© Michail Metzel/TASS

MOSKOU, juli 13. Het toernooi werd gehouden in het sport Paleis “Megasport”. De doelpunten werden gescoord door Yuriy Kovtun Oleg kornauhov. Al 11 keer de winnaar van het toernooi werd het team van Rusland. Zie ook

De russische ploeg zal spelen in de finale van de super Cup soccer legends team Italië

De russische ploeg versloeg het team van Frankrijk in de super bowl football legends

Hernan Crespo zal spelen in de legends Cup in Moskou, Bebeto – geen

De beste speler van het toernooi werd uitgeroepen Totti. De laatste wedstrijd werd bezocht door de President van de Internationale Federatie van voetbal Gianni Infantino en de Voorzitter van het organiserend Comité “Rusland-2018” Arkady Dvorkovich. De russische ploeg versloeg het team van Italië met de score 7:6 in de finale van de Beker van legendes in het voetbal, die eindigde in Moskou. Cup legends is vanaf 2009. /TASS/. De beste keeper werd erkend als de portugees Paulo Santos. In de wedstrijd voor de zevende plaats, de franse ploeg versloeg de Chinese team met de score 6:3. In het russische team hat-trick scoorde Dmitri Alenichev scoorde een dubbele Konstantin golovskoy. De Italianen twee doelpunten werden gescoord door Francesco Totti scoorde ook Christelijke Zaccardo, Luciano Zauri, Marco Delvecchio en David Di Michele. De beste scorer van de super bowl legendes werd de duitse spits Cacau, die scoorde 10 goals.