Buitenland

De russische Ambassadeur: groot-Brittannië weigert contacten met de russische kant op.

Echter, de onderzoekers kunnen niet officieel bevestigen, het niet hebben van de monsters van giftige stoffen. De Ambassadeur ook opgemerkt dat de russische Ambassade in Londen om de Britten aan het russische standpunt via sociale netwerken, omdat er geen andere distributiekanalen van informatie zijn gesloten. “Communicatie, in feite, neen,” zei de Ambassadeur, toe te voegen dat het Ministerie van buitenlandse Zaken van groot-Brittannië en de Britse politie weigert om samen te werken met de vertegenwoordigers van Rusland. Er is ook een doodse stilte,” – zei Hij. Ik werd te verstaan gegeven dat de Minister van buitenlandse zaken is nog niet klaar. De diplomaat toegevoegd dat hij van mening dat “de Britse kant, als ze reageren niet op onze officiële aanvragen, gewoon niets te zeggen.”

Salisbury en Amesbury

44-jaar oude don Sturges en haar vriend, de 45-jarige Charles Rowley 30 juni, werd opgenomen in het ziekenhuis in Amesbury in kritieke toestand. “Daarom is de russische Ambassade werkt voornamelijk via sociale netwerken, en dit wordt beweerd,” vervolgde Hij, erop wijzend dat de opmerkingen van de Ambassade rashvatyvayut in het verenigd koninkrijk “als warme broodjes”. Het hoofd van de contra-terrorisme eenheid van Scotland Yard Neil Basu noemde de ontdekking “onmiskenbaar belangrijke en positieve vooruitgang” in het onderzoek. Minister van binnenlandse zaken [van het verenigd koninkrijk Sajid Javid heeft gezegd dat hij wacht op een telefoontje van Moskou, heb ik meteen schreef hem een brief en zei: “Klaar om te voldoen aan met u en, by the way, ik zou graag willen spreken over dit onderwerp”. Zodra bekend werd over de vergiftiging van twee mensen in Amesbury, de politie zei dat de belangrijkste versie van het onderzoek – de relatie van dit incident met de vermeende vergiftiging van ex-GRU-Kolonel Sergei Skripal en zijn dochter Julia in Salisbury in Maart. Op de avond van 8 juli Scotland Yard bekendgemaakt dat Sturgis is overleden, en de onderzoekers hebben geopend op een moord. “Door de manier, schreef ik een aantal artikelen in de Financial Times, andere Kranten – ze weigeren deze materialen te publiceren”, zei de Ambassadeur. MOSKOU, juli 13. Op vrijdag avond, Scotland Yard gemeld dat de Britse onderzoekers gevonden in het huis, Rowley fles met sporen van een stof van een “Newbie”. Het verenigd koninkrijk nog steeds niet reageert op de verzoeken van de russische zijde van het incident in Salisbury en Amesbury en ontkent contacten met russische diplomaten. “Ik aangeboden om te voldoen aan de voormalige Minister van buitenlandse zaken, Boris Johnson – hij weigerde. De hoogte van de contra-terrorisme afdeling van de Londense politie een verklaring dat Sturges en Rowley zijn blootgesteld aan een “Newbie”. /TASS/. Dit werd vermeld door de russische Ambassadeur in Londen Alexander Dag in het programma “60 minutes” op TV-zender “Rusland 1”. Wat is een “Beginner”, vonden ze, afnemen van tests, echter, volgens Bas, hun inspanning was niet nauwkeurig genoeg om te vermelden dat wordt gebruikt om Amesbury giftige stof van dezelfde batch. Sam Rowley kwam tot het bewustzijn op 10 juli.